Write error - Svazek změněn zvnějšku

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Ether

Write error - Svazek změněn zvnějšku

Post by Ether »

Podařila se mi taková blbost. V průběhu kopírování z ISO obrazu jsem vypojil flashku, na kterou se kopírovalo. (Na hlavním panelu není žádná indikace probíhající operace, takže jsem se ani neobtěžoval zapínat okno Salamandera.) Po vypojení mi to nahlásilo Systém nemůže nalézt uvedený soubor, a když jsem znovu flashku zapojil a potvrdil Retry, objevilo se mi okno se zvláštní chybou, kterou jsem ještě neviděl (viz příloha). Klikání na Retry ani Cancel nepomáhá, okno se objevuje pořád dokola; pomohlo až zabití procesu.
Attachments
write_error.gif
write_error.gif (7.3 KiB) Viewed 6977 times
Ελληνικά rulez.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Re: Write error - Svazek změněn zvnějšku

Post by Jan Patera »

ether wrote:Podařila se mi taková blbost. V průběhu kopírování z ISO obrazu jsem vypojil flashku, na kterou se kopírovalo. (Na hlavním panelu není žádná indikace probíhající operace, takže jsem se ani neobtěžoval zapínat okno Salamandera.)
Tomu moc nerozumim. Flasku jste vytahnul, aniz jste "bezpecne odebral hatdware"? Nebo jedete v rezimu, kdy to neni nutne?
Ether

Post by Ether »

Všechny flashky, pokud vím, mi ve výchozím stavu jedou bez zpožděného zápisu, tj. není potřeba odebírat bezpečně. Opakuji, že jsem byl přesvědčený, že operace už neprobíhá, takže jsem ji odpojil.
Ελληνικά rulez.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by Jan Patera »

ether wrote:Všechny flashky, pokud vím, mi ve výchozím stavu jedou bez zpožděného zápisu, tj. není potřeba odebírat bezpečně. Opakuji, že jsem byl přesvědčený, že operace už neprobíhá, takže jsem ji odpojil.
Tak ja mam zapis zpozdeny a nevim, jak to zmenit. Nicmene jsem zkusil flasku vytahnout.
Po Retry na "The system cannot find the file specified" jsem na XP64 obdrzel chybu "The wrong diskette is in the drive. Insert %2 (Volume Serial Number: %3) into drive %1.". Po Retry jsem obdrzel vasi chybu. Nekolikanasobne Retry opet zobrazilo vasi chybu. Po Cancel se vykopirovavani ukoncilo.
Myslim, ze se u vas jednalo o patologii, kterou nema moc cenu resit...

Pro jistotu uvadim, ze vsechny zde uvedene chybove texty pochazeji ze systemu (funkce FormatMessage).
Ether

Post by Ether »

Jan Patera wrote:Tak ja mam zapis zpozdeny a nevim, jak to zmenit.
Mělo by to jít ve vlastnostech připojeného zařízení/svazku v Správci zařízení.
Jan Patera wrote:Myslim, ze se u vas jednalo o patologii, kterou nema moc cenu resit...
OK, asi šlo o jednorázový problém. Když náhodou přijdu na způsob, jak to reprodukovat, dám vědět.
Ελληνικά rulez.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by Jan Patera »

ether wrote:
Jan Patera wrote:Myslim, ze se u vas jednalo o patologii, kterou nema moc cenu resit...
OK, asi šlo o jednorázový problém. Když náhodou přijdu na způsob, jak to reprodukovat, dám vědět.
Aha. Vcera jsem to omylem zkousel na nejnovejsim internim buildu. Dnes jsem to zkusil s AS2.51.
A musim (temer) potvrdit vas popis situace: Po Cancel s vasi chybou vzroste progressbar a opet se zobrazi tataz chyba. To se opakuje tak dlouho, dokud progress nedoroste do 100%. Nicmene stejne se nic (vcelku pochopitelne) nezapise. Navic tento Retry/Cancel dialog nemel za parenta okno s progressbarem.

Zaver: Tento problem byl jiz odstranen pro pristi verzi Salamandera (2.52).
Ether

Post by Ether »

Výborně. Děkuji.
Ελληνικά rulez.
Post Reply