Write error - Svazek změněn zvnějšku
Write error - Svazek změněn zvnějšku
Podařila se mi taková blbost. V průběhu kopírování z ISO obrazu jsem vypojil flashku, na kterou se kopírovalo. (Na hlavním panelu není žádná indikace probíhající operace, takže jsem se ani neobtěžoval zapínat okno Salamandera.) Po vypojení mi to nahlásilo Systém nemůže nalézt uvedený soubor, a když jsem znovu flashku zapojil a potvrdil Retry, objevilo se mi okno se zvláštní chybou, kterou jsem ještě neviděl (viz příloha). Klikání na Retry ani Cancel nepomáhá, okno se objevuje pořád dokola; pomohlo až zabití procesu.
- Attachments
-
- write_error.gif (7.3 KiB) Viewed 6979 times
Ελληνικά rulez.
-
- Plugin Developer
Re: Write error - Svazek změněn zvnějšku
Tomu moc nerozumim. Flasku jste vytahnul, aniz jste "bezpecne odebral hatdware"? Nebo jedete v rezimu, kdy to neni nutne?ether wrote:Podařila se mi taková blbost. V průběhu kopírování z ISO obrazu jsem vypojil flashku, na kterou se kopírovalo. (Na hlavním panelu není žádná indikace probíhající operace, takže jsem se ani neobtěžoval zapínat okno Salamandera.)
-
- Plugin Developer
Tak ja mam zapis zpozdeny a nevim, jak to zmenit. Nicmene jsem zkusil flasku vytahnout.ether wrote:Všechny flashky, pokud vím, mi ve výchozím stavu jedou bez zpožděného zápisu, tj. není potřeba odebírat bezpečně. Opakuji, že jsem byl přesvědčený, že operace už neprobíhá, takže jsem ji odpojil.
Po Retry na "The system cannot find the file specified" jsem na XP64 obdrzel chybu "The wrong diskette is in the drive. Insert %2 (Volume Serial Number: %3) into drive %1.". Po Retry jsem obdrzel vasi chybu. Nekolikanasobne Retry opet zobrazilo vasi chybu. Po Cancel se vykopirovavani ukoncilo.
Myslim, ze se u vas jednalo o patologii, kterou nema moc cenu resit...
Pro jistotu uvadim, ze vsechny zde uvedene chybove texty pochazeji ze systemu (funkce FormatMessage).
Mělo by to jít ve vlastnostech připojeného zařízení/svazku v Správci zařízení.Jan Patera wrote:Tak ja mam zapis zpozdeny a nevim, jak to zmenit.
OK, asi šlo o jednorázový problém. Když náhodou přijdu na způsob, jak to reprodukovat, dám vědět.Jan Patera wrote:Myslim, ze se u vas jednalo o patologii, kterou nema moc cenu resit...
Ελληνικά rulez.
-
- Plugin Developer
Aha. Vcera jsem to omylem zkousel na nejnovejsim internim buildu. Dnes jsem to zkusil s AS2.51.ether wrote:OK, asi šlo o jednorázový problém. Když náhodou přijdu na způsob, jak to reprodukovat, dám vědět.Jan Patera wrote:Myslim, ze se u vas jednalo o patologii, kterou nema moc cenu resit...
A musim (temer) potvrdit vas popis situace: Po Cancel s vasi chybou vzroste progressbar a opet se zobrazi tataz chyba. To se opakuje tak dlouho, dokud progress nedoroste do 100%. Nicmene stejne se nic (vcelku pochopitelne) nezapise. Navic tento Retry/Cancel dialog nemel za parenta okno s progressbarem.
Zaver: Tento problem byl jiz odstranen pro pristi verzi Salamandera (2.52).