"Spousteni" souboru z archivu

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Raptor

"Spousteni" souboru z archivu

Post by Raptor »

Slo by pridat potvrzeni (nebo nejake upozorneni/zakaza v konfiguraci) na "odentrovani" cehokoliv v archivu? Prikladem budiz to, ze se mi docela casto povede pri prohledavani archivu odentrovat soubor, co ma klidne i giga a pak uz jen muzu tise nadavat a cekat az AS dokonci vybaleni do tempu a spusti naslednou akci. Chapu ze pokud je to treba textak, je to hned, ale ja bych dost ocenil, kdyby mi AS v tomto pripade "zarval" a nechal na mne potvrzeni. Mozna by slo v konfiguraci nastavit velikost souboru, pri kterem ma pozadat o potvrzeni? Nevim.
cincura.net

Post by cincura.net »

Tohle neni moc systemove. Radeji bych videl praci na pozadi a/nebo moznost rozbalovani stornovat.
Jiri {x2} Cincura
Ether

Post by Ether »

+1 pro progress bar a tlačítko zrušit
Ελληνικά rulez.
zarevak
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by zarevak »

Protože mi připadalo, že se tu podobný problém již objevil, začal jsem trochu hledat a hle Raptor před rokem a kus stejný problém již jednou popsal 8)

- Otevreni souboru z archivu - Raptorův příspěvek na stejné téma z května 2007
- F3 preview a On-the-fly čtení z ISO, archivů, FTP... - můj příspěvek na podobné téma: náhled do velkých souborů v archivu

BTW: Proč phpBB v ručně vytvořeném odkazu našel FTP adresu? Ach jo
Raptor

Post by Raptor »

A mi se zdalo ze jsem to uz zadaval, ale nenasel jsem to, zajimave
Post Reply