Obcas se mi stane takova vec, ze nechte "odentruju" (misto jine akce) soubor v archivu (zip, rar nebo i iso). To by nebyl problem, pokud je to maly soubor, ale co se stane, pokud je to treba soubor velikosti radove stovky MB? Zacne se rozbalovat do tempu a nasledne se "spusti". Ovsem tato operace mi nikdy nesla prerusit. Nemam overene jak to je ted ve final verzi, ale pisu to jako "postreh z drivejska".
Mozna by slo v techto pripadech dodelat takove opatreni, jako maji treba nektere editory, ze se zeptaji, zda opravdu chci pokracovat s "velkym souborem".
Otevreni souboru z archivu
Dobrý den,
před půl rokem jsem narazil na podobný problém s F3 - Preview. Více ve vlákně: F3 preview a On-the-fly čtení z ISO, archivů, FTP ...
U F3 by teoreticky bylo možné data rozbalovat postupně (Internal Viewer zobrazuje vždy jen pár KB; PictView by obrázky otevřel hned, ale pomaleji načetl jejich obsah;... ) - při vámi zmiňovaném Enter = Otevření/Spuštění toto šak možné není
Nejjednodušším řešením by byla možnost přerušit operaci dočasného rozbalování - to však vyžaduje úpravu většiny pluginů...
před půl rokem jsem narazil na podobný problém s F3 - Preview. Více ve vlákně: F3 preview a On-the-fly čtení z ISO, archivů, FTP ...
U F3 by teoreticky bylo možné data rozbalovat postupně (Internal Viewer zobrazuje vždy jen pár KB; PictView by obrázky otevřel hned, ale pomaleji načetl jejich obsah;... ) - při vámi zmiňovaném Enter = Otevření/Spuštění toto šak možné není

Nejjednodušším řešením by byla možnost přerušit operaci dočasného rozbalování - to však vyžaduje úpravu většiny pluginů...
-
- ALTAP Staff