Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Mam zapeklity dotaz Vsiml jsem si, ze vyse uvedeny plugin (ale ani Web Page Viewer od stepand76) nezobrazuje stranky vzdy spravne. Mam treba jednoduchou nastylovanou stranku obsahujici <ul><li> elementy, a menim treba padding u <ul>. Pokud zobrazim stranku v IE prohlizeni (nebo ve FF atd.) tak vse je ok, stranka se zobrazuje jak ma, styl je aplikovany spravne. Ale pokud pouziju viewer, vse je spatne.
Zajimalo by mne teda, proc to tak je? Znamena to snad ze pouzivana komponenta renderuje html jinak nez prohlizece? Nebo kde je chyba?
No teď je ten rozdíl vidět. V FF a IE8 to odsazení není. V IE Vieweru a Web Page Vieweru je. Proč to tak je bohužel vůbec netuším... Kód vypadá validní.
Pravděpodobně se bude muset v pluginu použít některé novější API MSHTML.
Raptor wrote:Ale ja resim padding
Padding funguje bez problémů, ale podle CSS Box Modelu se to ještě sčítá s marginem. Workaroundem je nastavit explicitně ul { margin-left: 0; }, ovšem doporučuju spíš použít některý CSS Reset (třeba YUI CSS Reset by se měl dát bez problému nalinkovat i ze serveru).
Raptor wrote:Bylo by prima kdyby bylo mozno toto ve vieweru nejak ovlivnit, ktery mod se ma pouzit pro rendering stranky. Ale neni to prioritni samozrejme.
Jestli to ovšem jde. Našel jsem toto, ale zatím jsem to nekzoušel.