Pokracovanie z http://forum.altap.cz/viewtopic.php?f=2&t=3505
Jan, v principe mi ide o nasledovne.
Za normalnych okolkonosti ked vytukam na klavesnici "abc", tak sa focus presunie na subor zacinajuci na "abc".
Pokial taky subor neexistuje, nic sa nedeje. Pokial chcem hladat "abc" ako substring, tak musim najprv zadat "\". (pripadne niektoru z alternativ). Moj navrh je v tom, aby sa v situacii, ked nie je pri zadani "abc" najdeny subor zacinajuci na tieto znaky, automaticky pouzilo hladanie cez substring.
Quicksearch rozsirenie
Re: Quicksearch rozsirenie
Technická: Stačí, aby tam byl soubor začínající na 'ab', případně jenom 'a' a ten se focusne. Pokud tam není soubor začínající 'a', ale je tam nějaký na 'bc', 'b' nebo 'c', tak se focusne ten (v daném pořadí).SelfMan wrote:Za normalnych okolkonosti ked vytukam na klavesnici "abc", tak sa focus presunie na subor zacinajuci na "abc".
Pokial taky subor neexistuje, nic sa nedeje.
Ελληνικά rulez.
Mam na mysli to, ze sa focusne "zzzabc" pretoze obsahuje abc, co je trosku ina funkcionalita. Hladam totiz "abc" a nie "bc".
Mi by se to asi nelibilo. kdyz hledam jmeno tak pisu primo, pokud vim, ze hledam substring, pouziju lomitko. Prislo by mi strasne matouci ze bych hledal abc a ono to skocilo na xxxabc 

Zdravím.
Jsem také proti, protože tak jednou týdně narazím na to, že vyhledávaný soubor nenajdu. Tím, že se focus nikam nepřesune, mne Salamander upozorní na to, že jsem někde něco opomněl a soubor na daném místě neexistuje... S navrhovaným rozšířením bych musel pokaždé porovnávat nalezený soubor, zda je to ten, který hledám
Jsem také proti, protože tak jednou týdně narazím na to, že vyhledávaný soubor nenajdu. Tím, že se focus nikam nepřesune, mne Salamander upozorní na to, že jsem někde něco opomněl a soubor na daném místě neexistuje... S navrhovaným rozšířením bych musel pokaždé porovnávat nalezený soubor, zda je to ten, který hledám