V archivu BZ2 se nezobrazuje velikost pakovaného souboru

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
manison
Plugin Developer
Plugin Developer

V archivu BZ2 se nezobrazuje velikost pakovaného souboru

Post by manison »

Narazil jsem na BZ2 archiv, do kterého když vlezu, tak se u pakovaného souboru zobrazí velikost 0 B. Většina BZIP2-ovaných archivů, které se mi dostanou po ruku jsou TARy (*.tar.bz2) a tam se velikost zobrazuje správně, tak nevím, jestli je tohle bug nebo feature :) Archiv je z adresy http://www.linuxfromscratch.org/lfs/dow ... .4.pdf.bz2.
Attachments
U BZ2 archivu se nesprávně zobrazuje velikost pakovaného souboru
U BZ2 archivu se nesprávně zobrazuje velikost pakovaného souboru
ASBZ2zerosize.png (6.47 KiB) Viewed 3934 times
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Re: V archivu BZ2 se nezobrazuje velikost pakovaného souboru

Post by Jan Patera »

manison wrote:Narazil jsem na BZ2 archiv, do kterého když vlezu, tak se u pakovaného souboru zobrazí velikost 0 B. Většina BZIP2-ovaných archivů, které se mi dostanou po ruku jsou TARy (*.tar.bz2) a tam se velikost zobrazuje správně, tak nevím, jestli je tohle bug nebo feature :)
Je to feature.
Viz zde. Pokud je uvnitr TAR, tak je cely archiv rozpakovan do pameti, aby bylo mozne zjistit vsechny soubory a adresare uvnitr. Pokud tam TAR neni, je z duvodu uspory casu dosazena nulova velikost.
manison
Plugin Developer
Plugin Developer

Re: V archivu BZ2 se nezobrazuje velikost pakovaného souboru

Post by manison »

Aha, ok. Díky za info.
Post Reply