Network: listování skrytých sdílení

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Ether

Network: listování skrytých sdílení

Post by Ether »

Nevím, jestli to definuje SMB nebo je to výmysl Microsoftu, ale existují takzvaná skrytá sdílení, která se normálně při zobrazení seznamu sdílených položek nezobrazují - stačí, když na konci jeho názvu je znak dolaru ($). Bylo by pěkné, kdyby je uměl Salamander ukázat (při zapnutém zobrazování skrytých souborů samozřejmě).

Technická poznámka: "(...) WNetEnumResource which does NOT enumerate hidden shares. One must use NetShareEnum (...)", citováno z http://lists.virus.org/focus-virus-0304/msg00025.html.
Ελληνικά rulez.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

NetShareEnum Salamander používá pro příkaz Commands > Shared Directories, kde jsou hidden shares zobrazeny.
Ether

Post by Ether »

Jan Rysavy wrote:NetShareEnum Salamander používá pro příkaz Commands > Shared Directories, kde jsou hidden shares zobrazeny.
Aha, omlouvám se za mystifikaci. Jde mi o listování přes síť, tedy na vzdáleném počítači, třeba při zobrazení cesty net:\SIGMA aby se mi ukázalo i C$, E$ a admin$. Myslel jsem, že se v citovaném příspěvku jednalo právě o tom.
Ελληνικά rulez.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Jasný, můj příspěvek byla spíš poznámka pro autora Network pluginu -- manisona.
Ether

Post by Ether »

Jan Rysavy wrote:Jasný, můj příspěvek byla spíš poznámka pro autora Network pluginu -- manisona.
V tom případě musím říct, že zůstal docela v anonymitě, v Plugin Manageru je psáno pouze ALTAP.
Ελληνικά rulez.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Ano, poprosili jsme manisona (na základě povedeného TC proxy pluginu), zda by pro nás nenapsal Network plugin na zakázku. V takových případech necháváme copyright na Altap.
Post Reply