Velká vs. malá písmena diskových jednotek

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer

Velká vs. malá písmena diskových jednotek

Post by stepand76 »

Dosáhnul jsem (už nevím jak) stavu že v každém panelu to mám jinak. Je to chyba nebo vlastnost? Viz příloha.
Attachments
Clipbrd1.png
Clipbrd1.png (21.05 KiB) Viewed 8764 times
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Mozne jsou obe varianty c: i C:, z estetickych duvodu se snazime pismenko disku vzdy prevest na velke pismeno, ale zjevne tam jeste mame nejakou "diru". Pokud se Vam to podari reprodukovat (chvilku jsem to zkousel, ale nenasel jsem to), dejte prosim vedet jak, utesnim to. :)
cincura.net

Post by cincura.net »

Petr Solin wrote:dejte prosim vedet jak, utesnim to. :)
Jen strelim.

Configuration > Drives > If path in panel ... a tam dat "c:". Vim, ze kdyz tam dam jen "C:", tak na tom samem miste jako ukazuje screenshot vyse chybi prave "". (Tedy pokud provedu akci, ze salam nevi kam jit). I kdyz jindy ho tam salam pridava chytre sam (ani nevim jestli jsem to reportoval, asi ne je to kravina) a dostat to tam jinak je (temer) nemozne.
Jiri {x2} Cincura
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

cincura.net wrote:Configuration > Drives > If path in panel ... a tam dat "c:". Vim, ze kdyz tam dam jen "C:", tak na tom samem miste jako ukazuje screenshot vyse chybi prave "". (Tedy pokud provedu akci, ze salam nevi kam jit). I kdyz jindy ho tam salam pridava chytre sam (ani nevim jestli jsem to reportoval, asi ne je to kravina) a dostat to tam jinak je (temer) nemozne.
Tohle je v 2.51 opravene nebo snad ne? :)
cincura.net

Post by cincura.net »

Petr Solin wrote:Tohle je v 2.51 opravene nebo snad ne? :)
Jo tak to nevim. Ja tam mam od 2.5 RCneco i to lomitko. :) Mam to zkusit?
Jiri {x2} Cincura
Ether

Post by Ether »

Vypadá to, že v2.51 si zmíněnou cestu v nastavení již předzpracuje. Pokud se tam zadá malé písmeno jednotky a/nebo písmeno jednotky bez odkazu na kořenový adresář (tedy zpětné lomítko), při příštím nahlédnutí do konfigurace je to již opraveno.
Ελληνικά rulez.
ino

Post by ino »

Petr Solin wrote: Tohle je v 2.51 opravene nebo snad ne? :)
Podle me ano, v registrech mam v polozce If Path Is Inaccessible Go To male c: a po prepnuti z vytrhnuteho usb se zobrazi velke C:
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by stepand76 »

Jak jsem psal, už nevím jak jsem to dokázal. Vím jen, že to bylo pomocí Alt-F12 nebo Alt-Left, ale jak se to dostalo tam to už nevím...
Post Reply