Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Mozne jsou obe varianty c: i C:, z estetickych duvodu se snazime pismenko disku vzdy prevest na velke pismeno, ale zjevne tam jeste mame nejakou "diru". Pokud se Vam to podari reprodukovat (chvilku jsem to zkousel, ale nenasel jsem to), dejte prosim vedet jak, utesnim to.
Petr Solin wrote:dejte prosim vedet jak, utesnim to.
Jen strelim.
Configuration > Drives > If path in panel ... a tam dat "c:". Vim, ze kdyz tam dam jen "C:", tak na tom samem miste jako ukazuje screenshot vyse chybi prave "". (Tedy pokud provedu akci, ze salam nevi kam jit). I kdyz jindy ho tam salam pridava chytre sam (ani nevim jestli jsem to reportoval, asi ne je to kravina) a dostat to tam jinak je (temer) nemozne.
cincura.net wrote:Configuration > Drives > If path in panel ... a tam dat "c:". Vim, ze kdyz tam dam jen "C:", tak na tom samem miste jako ukazuje screenshot vyse chybi prave "". (Tedy pokud provedu akci, ze salam nevi kam jit). I kdyz jindy ho tam salam pridava chytre sam (ani nevim jestli jsem to reportoval, asi ne je to kravina) a dostat to tam jinak je (temer) nemozne.
Vypadá to, že v2.51 si zmíněnou cestu v nastavení již předzpracuje. Pokud se tam zadá malé písmeno jednotky a/nebo písmeno jednotky bez odkazu na kořenový adresář (tedy zpětné lomítko), při příštím nahlédnutí do konfigurace je to již opraveno.