všiml jsem si rozdílného chování Copy dialogu v FTP pluginu, které je závislé na velikosti okna.
Provedu tutéž operaci dvakrát - kopírování téhož souboru na totéž místo, s jediným rozdílem - velikost okna s informací o průběhu kopírování.
1) Restorované okno Copy dialogu
- mám zaškrtnuto "Close this dialog when operation finished" (tak to chci a tak se mi to líbí)
- při konfliktní situaci okamžite vyskočí dotaz, jak tento konflit vyřešit (s titulkem "Target file already exist" (tak to také chci a tak se mi to také líbí))
2) Maximalizované okno Copy dialogu
- zničeho nic je odškrtnuta volba "Close this dialog when operation finished" a at dělám co dělám zaškrtnutí si nehodlá zapamatovat;
- při konfliktní situaci trvá několik vteřin dokud se neobjeví okno pro vyřešení konfliktu. Dokonce je rychlejší vzít myš, najít tlačíto "Solve Error" a ručně to poklikat...
EDIT:
Ještě doplním, že když maximalizované okno zrestoruju, tak najednou je vše při starém, tj. políčko je zaškrtnuté a dotazy se zobratí okamžitě. Jakoby se přepínaly mezi dvěma módy: malé okno a rychlé, velké a otravné