např. mám server \\uzasny_server\e$\log\files a chci na \\jeste_uzasnejsi_server\e$\log\files, stačilo by zeditovat server a mohl bych se rovnou připojit.
Editování historie adresářů
Editování historie adresářů
Zjistil jsem, že poslední dobou by se mě hodila funkce, že když přecházím ze serveru na server, kde je podobná struktura, hodilo by se editovat historii adresářů (alt + F12) a třeba rovnou F2, což nefunguje
. Nevíte někdo jestli to lze nějak jednoduše obejít?
např. mám server \\uzasny_server\e$\log\files a chci na \\jeste_uzasnejsi_server\e$\log\files, stačilo by zeditovat server a mohl bych se rovnou připojit.
-
Jan Rysavy
- ALTAP Staff

Re: Editování historie adresářů
Napadá mě jedině editace v Shift+F7 okně. To používám.
To je asi jediná alternativa, ale bohužel není tak přehledná a navíc musí člověk použít myš, aby se mu vyrolovala nabídka.
A preco nepouzit user menu (F9)? Ja ho pouzivam prave pre taketo ucely.
- Attachments
-
- Nastavenie polozky pre F9 menu
- hot-path-setting.jpg (28.71 KiB) Viewed 11129 times
Haha, to je dobré. To je spíše odpověď na mojí otázku v postu - http://forum.altap.cz/viewtopic.php?f=6&t=8516. Což je perfektní a za ní móc děkuji. Právě tohle bych chtěl takto nahradit. Protože tech serverů je opravdu celá armáda.SelfMan wrote:A preco nepouzit user menu (F9)? Ja ho pouzivam prave pre taketo ucely.
Tady se musím poopravit než-li ALT+F12 a F2 by bylo logické jiné kombo ALT+F12 a SHIFT+F7, kde by byla předvolená volba z ALT+F12 menítka.
Alt+šipka dolůtukanos wrote:musí člověk použít myš, aby se mu vyrolovala nabídka.
Ελληνικά rulez.
Ano, to jsem přesně potřeboval. Díky za tip.Ether wrote:Alt+šipka dolůtukanos wrote:musí člověk použít myš, aby se mu vyrolovala nabídka.