Znova som sa po preinstalovani programu stretol s problemom, ktory sa mi vyskytol uz po onstalacii beta verzie 11f. Program sa zakazdym sam ukonci pri nacitavani plugin-ov(Installing new plugins...). Vtedy mi pomohlo odinstalovanie programu a vymazanie vsetkych zapisov do registra, ktore suviseli so Servant Salamanderom. Verzia RC1 je vsak tvrdohlavejsia a ani vymaz v registri mi nepomohol. Nemate niekto s tym skusenost ako to rozchodit. Na Salamander som si uz zvykol a je to prvy program, ktory rano spustam.
Lubo
RC1 sa nechce spustit
-
- ALTAP Staff
Zkuste prosím po instalaci Salamandera 2.5 RC1 (před jeho prvním spuštěním) přesunout z adresář
C:\Program Files\Servant Salamander 2.5 RC1\plugins\eroiica
někam do pracovního adresáře. Tím se plugin při spuštění nebude startovat. V minulosti byl právě s tímto pluginem problém. Dejte nám prosím vědět, co jste zjistil.
Asi bychom v okénku měli zobrazovat, který plugin se právě inicializuje.
C:\Program Files\Servant Salamander 2.5 RC1\plugins\eroiica
někam do pracovního adresáře. Tím se plugin při spuštění nebude startovat. V minulosti byl právě s tímto pluginem problém. Dejte nám prosím vědět, co jste zjistil.
Asi bychom v okénku měli zobrazovat, který plugin se právě inicializuje.
-
- Plugin Developer
Prvni spusteni nema rado Eroiica Viewer
Rad bych tomu prisel na kloub. Mohl byste mi prosim poslat na adresu patera{zavinac}pictview{tecka}com vas "bug report"? Vytvorite jej v Salamanderu z menu "Help/Report a bug."Lubo wrote:Dakujem za radu. Uz to ide v pohode. Presunul som adresar eroiica, inde a potom to uz nespadlo. Vratil som ho naspat a program uz bezi. Zda sa ze to robi problem len pri 1. inicializacii novej verzie. Stalo sa mi to uz aj pri verzii 11f.
Kdyz ted rucne pridate Eroiica Viewer plugin (pres menu "Plugins/Plugins Manager"), projde to bez problemu? Predem dekuji.