Hrozně se omlouvám, úplně jsem zapomněl že jsem sem posílal post. Co je strom, volume a tak je asi nejlíp vidět z obrázku:
Kopíruju na delší cestu, až do toho "kh". Přímo do \\Ckd\CKDas\ se nedostanu (nevylistuje se mi v panelu), Salamander hodí hlášku "The path or file name "\\Ckd\CKDas\" is invalid." Drive info (Ctrl-F1) mi nezobrazí nic, respektive tohle
Příkazy Copy a Paste v menu Edit v Salamanderu jsou aktivní, nicméně:
Copy v Salamanderu a Paste v Exploreru: nic se nestane, Explorer nemá Paste aktivní, asi není nic ve schránce, byť Salamander při Copy nic nenahlásil.
Copy v Exploreru a Paste v Salamanderu: taky se nic nestane, Salamander sice má Paste aktivní (stejně jako Paste Shortcut), ale prostě nic neudělá ani nenahlásí.
Je pravda, že jsme to už řešili, ale taky už si nevzpomínám k čemu jsme došli, používal jsem nejspíš jiné mailové účty než dneska a těžko bych to dohledával. Každopádně jsem asi přiznal že to pro mě není důležité, protože buď můžu cesty mapovat, nebo v NetWare Services neprocházet NDS, ale NetWare Servers, což funguje bez problémů.
A ještě k Honzovým otázkám - jde o NSS, na serveru je NW 6.0 SP5 a používám verzi klienta 4.83 SP2. Síť procházím přes Network Neighborhood.