Za pomaly pristup na nase forum se omlouvam, vime o tom a snazime se to resit (taky nas to stve

).
Jak sami vite, jde o forum pomerne mlade a ma jeste porodni bolesti. Vyse zminovany problem s deskou byl jeden z nich, nejurgentnejsi, ke kteremu jiz testujeme reseni. Zatim se zda ze uspesne. Mimochodem to byl puvod onech castych problemu s predbihajicim se casem fora a naslednych zakazu postovani.
Rychlost prijde na radu nyni, doufam ze se take podari rychle a uspesne vyresit. Do te doby mejte prosim s nami trpelivost.
Co se tyce aktivity Vaseho disku ci sekani Windows, jedine co me napada je, ze nase stranky fora pouzivaji kompresi html pro urychleni prenosu po siti a snizeni objemu prenasenych dat. Dekomprese v browseru muze zpusobovat zatizeni procesoru navic oproti jinym strankam, ktere kompresi nepouzivaji. Pokud Vas pocitac neni dostatecne silny, muze to mit viditelne nasledky. Nezda se mi vsak, ze by efekt mel byt tak silny jak popisujete. Testoval jsem pristup z Firefoxe na AMD Athlon 850MHz s 256MB pameti a zadne viditelne zpomaleni pocitace jsem nepozoroval. Pokud ovsem podobne problemy bude hlasit vice lidi, mohu kompresi zkusit vypnout...