Network: příkaz Vlastnosti na počítači hodí chybu

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Ether

Network: příkaz Vlastnosti na počítači hodí chybu

Post by Ether »

Z kontextového menu na počítači v Network pluginu můžu dát Vlastnosti, ale hodí mi to pouze zajímavou chybovou hlášku. Vlastnosti z Průzkumníka fungují normálně a zobrazí správné dialogové okno.
Attachments
net-vlastnosti.gif
net-vlastnosti.gif (4.25 KiB) Viewed 4196 times
Ελληνικά rulez.
SelfMan

Re: Network: příkaz Vlastnosti na počítači hodí chybu

Post by SelfMan »

Potvrdzujem. Fakt je vsak ten, ze za beznych okolnosti nedostanete ziadne pouzitelne informacie ani po identickej akcii v ramci zobrazenia pocitacov v sieti. Odporucam z kontextoveho menu na tejto urovni tuto polozku (properties/vlastnosti) uplne vyhodit.
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Pod XP jsem schopen to reprodukovat. Podivam se po tom, ale nic neslibuju. ;-) Zasadni mi z toho menu prijde Open a Explore, ty nastesti funguji.
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Koukal jsem ted na tento problem a vzhledem k tomu, ze na Viste i Win 7 to funguje a na XP a nizsich tam je opravdu jen minimum zajimavych informaci, nebudu tento problem dale resit.
Post Reply