AS 2.52 nectí ikony změněné v Resource Hacker

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
swah

AS 2.52 nectí ikony změněné v Resource Hacker

Post by swah »

Jelikož se můj dotaz týká rovněž ikon, dovolím si jej vložit sem než zakládat extra vlákno. Ve verzi 2.51 jsem používal Resource Hackerem upravený salamander.exe s novými ikonkami pro složky v panelu "hot paths", dále ikonku archívů (.zip atd.) a ikonku pro šipku "nahoru". Po aktualizaci a přepsání upraveného souboru na 2.52 jsem ikonky v salamander.exe znovu změnil na požadované, ale změny nebyly překvapivě znát, změnila se pouze ikonka pro posun o adresář "nahoru". Nevyužívá nová verze některé ikony systému? (Win XPSP3)
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Oddělil jsem vlákno do samostatného (všechna vlákna se týkají Salamandera a také je oddělujeme ;-)) a nastavil mu odpovídající předmět.

Ohledně vlastního problému: nově se ikony získávají přímo z Windows, aby Salamander vypadal "správně" pod každou verzí operčního systému (W2K, XP, Vista, ...).
Ke změně došlo v AS 2.52 beta 1 mám dojem.
swah

Re: AS 2.52 nectí ikony změněné v Resource Hacker

Post by swah »

Aha, betu jsem vynechal, takže jsem to nezaznamenal. Děkuju za odpověď i úpravu tématu :wink:
ikX

Re: AS 2.52 nectí ikony změněné v Resource Hacker

Post by ikX »

Hlavně v Salamanderu prosím ponechte onu ikonku zeleného Salamandera plazícího se přes CD-čko!
Tuto ikonku mám prostě nejradši.. :D :D
Post Reply