Sdružil jsem si příponu CHM s pluginem UnCHM. Zobrazení obsahu funguje skvěle. Díky za to. Bude se mi to hodit. Je mi jasné, že přidávání souborů plugin nepodporuje, tomu rozumím. Jenom připomínka: Pokud do něj zkusím něco zkopírovat tak se mi objeví standardní "Copy" dialog "Copy file <soubor> to" a prázdné zadávací pole. Čekal bych, že akce Copy, Move/Rename, Delete apod. budou zakázané.
Pochopitelně se to týká všech Un* pluginů.
UnCHM plugin a přidávání souborů do archivu
- stepand76
- Plugin Developer
Re: UnCHM plugin a přidávání souborů do archivu
Omlouvám se a prosím administrátora o přesunutí vlákna do české sekce.
Potvrzuju, dělá to u všech archivů, které mají Delete and Pack -- not supported --.
Ελληνικά rulez.
-
- ALTAP Staff
Pokud otevřu .CHM archiv v aktivním panelu, jsou příkazy Rename, Move, Delete zakázány.
Můžete sem prosím vložit fotku obrazovky, kde je problém vidět?
-
- Plugin Developer
Podle me je to tak dobre. Uzivatel ma moznost kopirovat soubor kamkoliv, kam zada cestu. Sam to casto pouzivam, kdyz mi schazi "treti" panel nebo nema smysl docasne v 2. panelu prepinat cestu. Protoze archiv v druhem panelu neumi Pack, neni cilova cesta predvyplnena (na rozdil napr. od pripadu, kdy je ve druhem panelu otevreny archiv typu ZIP).stepand76 wrote:Sdružil jsem si příponu CHM s pluginem UnCHM. Zobrazení obsahu funguje skvěle. Díky za to. Bude se mi to hodit. Je mi jasné, že přidávání souborů plugin nepodporuje, tomu rozumím. Jenom připomínka: Pokud do něj zkusím něco zkopírovat tak se mi objeví standardní "Copy" dialog "Copy file <soubor> to" a prázdné zadávací pole. Čekal bych, že akce Copy, Move/Rename, Delete apod. budou zakázané.
Pochopitelně se to týká všech Un* pluginů.
-
- Plugin Developer
Myslim, ze stepand76 mel na mysli povolene Copy, pokud je aktivni druhy panel.Jan Rysavy wrote:Pokud otevřu .CHM archiv v aktivním panelu, jsou příkazy Rename, Move, Delete zakázány.
-
- ALTAP Staff
Aha, už chápu. Jde o úmysl a zároveň o vlastnost, kterou bylo netriviální implementovat.
Je to přesně jak popisuje Honza Patera, díky této vlastnosti lze vložit/změnit cílovou cestu pro zadávanou operaci.
Jak to podle nás nemá vypadat je vidět zde: TC 7.50RC1.
První obrázek je v případě stisku F5, pokud je v neaktivním panelu otevřený archiv, do kterého TC neumí pakovat.
Druhý obrázek je varianta, kdy tam pakovat umí.
Je to přesně jak popisuje Honza Patera, díky této vlastnosti lze vložit/změnit cílovou cestu pro zadávanou operaci.
Jak to podle nás nemá vypadat je vidět zde: TC 7.50RC1.
První obrázek je v případě stisku F5, pokud je v neaktivním panelu otevřený archiv, do kterého TC neumí pakovat.
Druhý obrázek je varianta, kdy tam pakovat umí.
- stepand76
- Plugin Developer
Ano mám na mysli tuto situaci: Levý panel je c:\temp, označený je soubor test.txt, pravý panel je c:\help\help.chm. Aktivní je levý panel. Stisknu F5...Jan Rysavy wrote:Pokud otevřu .CHM archiv v aktivním panelu, jsou příkazy Rename, Move, Delete zakázány.
Ale připomínku Honzy Patery beru - že uživatel si cílovou cestu může zadat jakou chce. To dává smysl. Jediný problém je, že nevím, zda to dojde uživateli. Ale asi se tím nezbývejte.