Zrovna jsem takhle potřeboval dostat soubory z instalačního balíku vytvořeného pomocí NSIS (např. pidgin-facebookchat-1.60.exe je takový malinkatý), ovšem jako na potvoru se odmítl nainstalovat bez Admin práv a soubory rozbaluje až přímo na místo, takže ani dočasný adresář neposloužil. Po chvilce hledání s panem Googlem jsem se dočetl, že 7-zip tyto soubory umí otevřít a bez problémů rozbalit.
Takže jsem (po vzoru SFX RAR archivů) skočil do Salamandera a zkusil jsem Unpack pomocí 7-zip pluginu, ovšem vyhlásilo to chybu. Mohli byste se na to kouknout, až budete mít trošku čas? Dodávám, že 7-zip v4.65 to zvládl.
7-zip by mohl umět rozbalovat .exe vytvořené pomocí NSIS
7-zip by mohl umět rozbalovat .exe vytvořené pomocí NSIS
Ελληνικά rulez.
-
- Plugin Developer
Re: 7-zip by mohl umět rozbalovat .exe vytvořené pomocí NSIS
Pro upresneni, ze NSIS neni .7z archiv, ale uplne neco jineho, podobne treba jako RAR, odkazuji na souvisejici tema.ether wrote:Takže jsem (po vzoru SFX RAR archivů) skočil do Salamandera a zkusil jsem Unpack pomocí 7-zip pluginu, ovšem vyhlásilo to chybu. Mohli byste se na to kouknout, až budete mít trošku čas? Dodávám, že 7-zip v4.65 to zvládl.
Re: 7-zip by mohl umět rozbalovat .exe vytvořené pomocí NSIS
Ech, ano, i na tohle vlákno jsem narazil při prohlédávání fóra, ale titulek 'dotaz na 7-zip' mě dostatečně nezaujal (přestože jsem toto vlákno četl v době jeho vzniku). Alespoň jde vidět, jak důležité je pojmenovávat vlákna konkrétně. Navíc jsem úplně zapomněl, že 7-zip umí rozbalovat i cizí archivy. 

Ελληνικά rulez.