Dobrý den
po přechodu na nový notebook jsme narazil na na problém při procházení registrů v pluginu. Téměř vždy při pokusu otevřít libovolný klíč na druhé úrovni (pouze tam, nikde jinde!?) se zobrazí chybová hláška - viz příloha. Druhou úrovní myslim podklíče pěti zakladních větví, např. REG:\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE. Po pár entrech se tam dostanu a další procházení je úplně v pohodě.
Shodně se chová AS 2.52b1 i AS 2.51 na XP SP2, standardní editor registru je OK.
Nějaký nápad? Nemusí to být vůbec problém AS, na předchozím NB jsem to nikdy neviděl...
Díky za nápady
Pavel
Procházení registrů
-
- ALTAP Staff
Re: Porcházení registrů
Vyvolejte prosim tuto chybu znovu (zobrazeni te porouchane chybove hlasky), a pak spustte druhou instanci Salamandera a z menu Help vyberte Task List a pouzijte tlacitko Break pro instanci s chybou (ta bez "current process"). Vygenerovany bug report mi prosim poslete emailem (na petr.solin@altap.cz). Verim, ze to bude nejaka prkotina.
-
- ALTAP Staff
Porouchana chybova hlaska je opravena, ted zbyva jeste opravit samotnou chybu. Deje se to jeste nekomu dalsimu? Prosim, ozvete se, dekujeme!
Ještě drobná kosmetická vada - postřehl jsm ji až teď, při zběsilém entrování v pluginu:
- při otevření registrů je zobrazeno pět klíčů - HKEY_CLASSES_ROOT, HKEY_CURRENT_CONFIG, HKEY_CURRENT_USER, HKEY_LOCAL_MACHINE a HKEY_USERS
- pokud vstoupím do klíče HKEY_CLASSES_ROOT (stačí o jednu úroveň) a vrátím se zpět do rootu, už se tento klič (HKEY_CLASSES_ROOT) nezobrazí !
- objeví se až po vstupu do některé jiné větve a návratu zpět do rootu.
Zase jenom můj problém nebo i někdo další ?-)
PavelV
- při otevření registrů je zobrazeno pět klíčů - HKEY_CLASSES_ROOT, HKEY_CURRENT_CONFIG, HKEY_CURRENT_USER, HKEY_LOCAL_MACHINE a HKEY_USERS
- pokud vstoupím do klíče HKEY_CLASSES_ROOT (stačí o jednu úroveň) a vrátím se zpět do rootu, už se tento klič (HKEY_CLASSES_ROOT) nezobrazí !
Zase jenom můj problém nebo i někdo další ?-)
PavelV
Ja tento problem nemam...PavelV wrote:- pokud vstoupím do klíče HKEY_CLASSES_ROOT (stačí o jednu úroveň) a vrátím se zpět do rootu, už se tento klič (HKEY_CLASSES_ROOT) nezobrazí !