Pomalý start po instalaci Norton 360

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
foma

Pomalý start po instalaci Norton 360

Post by foma »

Dobrý den,
po instalaci Norton 360 se mi prodloužila doba potrebná ke spuštění AS z cca 2 s na neuvěřitelných 25 s. Dokud jsem používal Norton antivirus, vše bylo v pořádku. Toto se mi projevilo na dvou PC s OS Vista Ultimate 64bit a je to vážne k vzteku, když člověk musí denně 50x čekat téměř půl min. Nějaká dobrá rada, kromě toho že bych si měl pořídit jiný antivirák?

Děkuji, s pozdravem
J.Vágner
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Re: Pomalý start po instalaci Norton 360

Post by Jan Rysavy »

Dobrý den, zkusil jste kontaktovat technickou podporu antivirového programu? Určitě to není levná záležitost (jako většina antivirů), takže by měli reagovat.

Sami používáme řešení od firmy ESET a jejich technická podpora je dle našich zkušeností na špičkové úrovni .
foma

Post by foma »

Ještě jsem to nezkoušel. Myslel jsem si, jestli třeba nemáte nějakou zkušenost. A taky jazyková bariéra bude trochu problém ale asi mi nic jiného nezbude. V každém případě díky za rychlou odpověd.
J.V.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Jen jsem tak v rychlosti mrknul Googlem a zřejmě v tom zdaleka nejste sám. Znatelné zpomalení počítače díky tomuto antiviru hlásí spousta lidí.
SelfMan

Post by SelfMan »

Moja skusenost s administraciou pocitacov - od nortona (AV,Sec.suite,etc.) ruky prec.
Post Reply