Dobrý den,
po instalaci Norton 360 se mi prodloužila doba potrebná ke spuštění AS z cca 2 s na neuvěřitelných 25 s. Dokud jsem používal Norton antivirus, vše bylo v pořádku. Toto se mi projevilo na dvou PC s OS Vista Ultimate 64bit a je to vážne k vzteku, když člověk musí denně 50x čekat téměř půl min. Nějaká dobrá rada, kromě toho že bych si měl pořídit jiný antivirák?
Děkuji, s pozdravem
J.Vágner
Pomalý start po instalaci Norton 360
-
- ALTAP Staff
Re: Pomalý start po instalaci Norton 360
Dobrý den, zkusil jste kontaktovat technickou podporu antivirového programu? Určitě to není levná záležitost (jako většina antivirů), takže by měli reagovat.
Sami používáme řešení od firmy ESET a jejich technická podpora je dle našich zkušeností na špičkové úrovni .
Sami používáme řešení od firmy ESET a jejich technická podpora je dle našich zkušeností na špičkové úrovni .
Ještě jsem to nezkoušel. Myslel jsem si, jestli třeba nemáte nějakou zkušenost. A taky jazyková bariéra bude trochu problém ale asi mi nic jiného nezbude. V každém případě díky za rychlou odpověd.
J.V.
J.V.
-
- ALTAP Staff
Jen jsem tak v rychlosti mrknul Googlem a zřejmě v tom zdaleka nejste sám. Znatelné zpomalení počítače díky tomuto antiviru hlásí spousta lidí.
Moja skusenost s administraciou pocitacov - od nortona (AV,Sec.suite,etc.) ruky prec.