FTP a HotPath

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
ino

FTP a HotPath

Post by ino »

Zdravím,

narazil jsem na problém, který mi pěkně zamotal hlavu: uložil jsem si ftp cestu do Hot Path, kterou kvůli nepoužití uloženého hesla defacto vůbec nepoužívám. Nicméně jsem jej dnes použil a "nestačil jsem se divit".

V FTP pluginu mám uloženo heslo (to že si jej nepamatuje se řešilo ve vlákně hotpaths vs ftp heslo.), a také Advanced nastavení List Command: LIST -a.

Jenže při použití bookmarku z Hot Path se zřejmě vůbec nevolá onen bookmark z FTP pluginu, nýbrž se pouze otevře uložená cesta, že? Proto bylo nutno zadat heslo a ftp byl vylistován bez advance konfigurace z FTP pluginu. Tento bod spadá spíše do kategorie Feature request.

Ovšem potom jsem ftp odpojil a připojil se korektně pomocí FTP pluginu - heslo zafungovalo, ale neviděl jsem skryté soubory .htaccess, ačkoliv mám nastaveno jejich zobrazení. Musel jsem provést refresh pomocí Ctrl+F9.
Toto chápu jako bug. Po připojení by se měl načíst aktuální seznam souborů/adresářů a ne jej zobrazit ze stavu odminula.

Nakonec jsem se zkusil znovu odpojit pomoci Disconnect... a poté připojit pomocí bookmarku z Hot Path. Znovu se mi zobrazil dotaz na heslo (v tomto případě to problém není) a vylistoval se seznam souborů/adresářů. Bohužel opět z cache, protože jsem viděl skryté soubory od minula a až po vynuceném refreshi Ctrl+F9 zmizeli z panelu.

Jen na vysvětlenou: "nestačil jsem se divit" jednoduchému řešení, na které nejsem z dílny Altapu zvyklý ;-)
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Z hotpath se skutecne nepouziva bookmark, ale jen informace ze zadaneho URL, mam na todo toto chovani zmenit (pujde zadat jak URL, tak bookmarka).

Cache listingu nerozlisuje mezi pouzitymi list prikazy, coz je prirozene chyba, opravim to. Diky za postreh. ;-)
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Re: FTP a HotPath

Post by Petr Solin »

Opraveno v pripravovane 2.52 beta 2: cache listingu jiz rozlisuje mezi pouzitymi list prikazy.
Post Reply