narazil jsem na problém, který mi pěkně zamotal hlavu: uložil jsem si ftp cestu do Hot Path, kterou kvůli nepoužití uloženého hesla defacto vůbec nepoužívám. Nicméně jsem jej dnes použil a "nestačil jsem se divit".
V FTP pluginu mám uloženo heslo (to že si jej nepamatuje se řešilo ve vlákně hotpaths vs ftp heslo.), a také Advanced nastavení List Command: LIST -a.
Jenže při použití bookmarku z Hot Path se zřejmě vůbec nevolá onen bookmark z FTP pluginu, nýbrž se pouze otevře uložená cesta, že? Proto bylo nutno zadat heslo a ftp byl vylistován bez advance konfigurace z FTP pluginu. Tento bod spadá spíše do kategorie Feature request.
Ovšem potom jsem ftp odpojil a připojil se korektně pomocí FTP pluginu - heslo zafungovalo, ale neviděl jsem skryté soubory .htaccess, ačkoliv mám nastaveno jejich zobrazení. Musel jsem provést refresh pomocí Ctrl+F9.
Toto chápu jako bug. Po připojení by se měl načíst aktuální seznam souborů/adresářů a ne jej zobrazit ze stavu odminula.
Nakonec jsem se zkusil znovu odpojit pomoci Disconnect... a poté připojit pomocí bookmarku z Hot Path. Znovu se mi zobrazil dotaz na heslo (v tomto případě to problém není) a vylistoval se seznam souborů/adresářů. Bohužel opět z cache, protože jsem viděl skryté soubory od minula a až po vynuceném refreshi Ctrl+F9 zmizeli z panelu.
Jen na vysvětlenou: "nestačil jsem se divit" jednoduchému řešení, na které nejsem z dílny Altapu zvyklý