Batch Rename - možnost nastavení výchozího editoru
Batch Rename - možnost nastavení výchozího editoru
Když jsem se (víceméně poprvé) rozhodl použít možnost editace pole s názvy v Manual mode externím editorem, zvolil jsem odpovídající položku v menu a objevil se mi Notepad, přestože mám v nastavení AS přidaný externí editor SciTE (maska *.*). Vypadá to, že Renamer prostě natvrdo volá notepad.exe a víc se nezabývá. Rád bych, aby mi Renamer dal možnost spustit můj editor, a to buď formou nastavení pluginu (jako Registry Editor) nebo čtením nastavení z hlavní konfigurace AS nebo aspoň čtením asociací pro .txt soubory (dle mého výzkumu to nedělá, nejsem si ale 100procentně jist).
Ελληνικά rulez.
-
- ALTAP Staff
Možná by mělo smysl nějak se zamyslet nad objevitelností funkcí. Když se zeptá neznalý uživatel, tak tomu rozumím, ale jak já, tak ether jsme již dlouholetí zkušení uživatelé a přesto někdy přijdeme s připomínkou, která je již vyřešena, jen o ní nevíme.
Vymýšlet ale nové UI jako to udělal Microsoft pro své Office, když už nevěděl, kam přidávat nová tlačítka, nemusíte
Vymýšlet ale nové UI jako to udělal Microsoft pro své Office, když už nevěděl, kam přidávat nová tlačítka, nemusíte

-
- ALTAP Staff
-
- Plugin Developer
-
- Plugin Developer
Oboje vyreseno pro pristi verzi Salamanderu (AS2.52b2/AS2.52).Jan Patera wrote:Mozna si dej na todo taky to, ze vyber Custom Fontu v tom Advanced Options dialogu by mel byt nejak indikovan. Alespon zaskrtnutim polozky v tom menicku pod tlacitkem Change.Jan Rysavy wrote:Také souhlas, dávám si to na todo. Samotného mě to dostalo.