Seznam nejžádanějších vylepšení

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Lukáš

Seznam nejžádanějších vylepšení

Post by Lukáš »

Dobrý den,

měl bych pouze návrh - umístit do tohoto fóra příspěvek typu "Annoucement: Seznam nejžádanějších vylepšení ('ALTAP RoadMap')", hned za "Announcement: Než napíšete příspěvek".

- Jelikož jsem kdysi do tohoto fóra umístil příspěvek s návrhem/žádostí o doplnění nějaké funkčnosti AS, a potažmo se v diskusi ukázalo, že jde o již hojně zmiňovaný požadavek, plus následoval postesk, že lidé příliš nečtou "Announcement: Než napíšete příspěvek".

Za sebe přiznávám, že jsem "Než napíšete příspěvek" [tentokrát] nepřečetl. Důvodem je, že mám zkušenost, že většinou se zde píše o kultuře příspěvků, o právu uzamknout či smazat příspěvek apod., pokud obsahuje nějaký "závadný" materiál nebo reklamu. Možná z toho důvodu i řada dalších takových toto první "announcement" přeskočí.

Pokud by však přibylo oznámení s textem "Seznam nejžádanějších vylepšení", možná by to ostatní motivovalo si oznámení přečíst a předešlo by se následným nadbytečným diskusím.

Zdravím

Lukáš