zvýrazněný kurzor a undelete

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Guest

zvýrazněný kurzor a undelete

Post by Guest »

- když aplikace ztratí focus (přepnu se do jinýho okna), ztratí se kurzor, a já nevidím na čem jsem naposledy kurzorem byl. Což by se mi často hodilo vidět.Líbilo by se mi to tak jak je to v průzkumníkovi (ve vistach, v XP už si nepamatuju), tam je kurzor vidět i u okna na pozadí.

- když mám aktivní UNDELETE, líbilo by se mi kdyby bylo nějak zvýrazněno že právě procházím složky v režimu undelete (např. jinou barvou hlavičky panelu, nebo celý jiný pozadí panelu), když se totiž po delší době vrátím k oknu Salamanderu, a zapomenu že jsem "undeletoval", divim se proč mám prázdný složky a divný soubory kolem :). Prostě není nijak odlišen normální režim od undelete, kromě nevýrazného "DEL:" na začátku cesty.

- top toolbar, osobně neznám zbytečnější panel nástrojů :), ale podobný je to i v dalších aplikacích, místo toho bych uvítal nějaký víc "custom" panel, třeba něco jako je panel nástrojů->rychlé spuštění ve win.

Jsou to jenom maličkosti, ale o tom to je :-)
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Dobrý den. Děkujeme za postřehy. Příště bychom Vás poprosili o rozdělení na jednotlivá vlákna, aby se v tématech lépe orientovalo.

Zvýraznění focus položky při neaktivním panelu bych také uvítal.

Top Toolbar si vypněte v Options > Show > Top Toolbar. Místo něj si zapněte User Menu, který poslouží pro rychlé spouštění.
Guest

Post by Guest »

no já nevim jak sem mohl to user menu nevidět - to je přesně ono :)
díky
ino

Post by ino »

Jan Rysavy wrote: Zvýraznění focus položky při neaktivním panelu bych také uvítal.
viz toto vlákno: Zachovani podbarveni vybrane polozky v neaktivnim panelu
Post Reply