Heslovany RAR

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Raptor

Heslovany RAR

Post by Raptor »

Narazil jsem na takovou zvlastnost, nevim zda se to da povazovat za chybu, nebo je to umysl, ale v urcitych situacich to prinasi problem. O co jde. Mam rar zaheslovany, vlezu do nej enterem (nejedna se o kryptovany archiv) a vidim obsah. Chci vykopirovat nejaky soubor ven a je po mne pozadovano heslo. Zadam heslo spatne a bud hned, nebo pozdeji vyskoci chyba crc atd. To je ok, ale pokud chci tedy soubor vykopirovat ven a zadat spravne heslo, musim archiv opustit a opet do nej vlezt, protoze jinak se stale dokola pouziva heslo co jsem zadal, cili to spatne.

V pripade ze zadam heslo spravne a kopiruju postupne vice souboru tak je to ok, protoze to nezdrzuje, ale pri chybe by bylo asi lepsi znovu vyhodit dialog na heslo a pak pokracovat jako ted.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Re: Heslovany RAR

Post by Jan Patera »

Raptor wrote:Narazil jsem na takovou zvlastnost, nevim zda se to da povazovat za chybu, nebo je to umysl, ale v urcitych situacich to prinasi problem. O co jde. Mam rar zaheslovany, vlezu do nej enterem (nejedna se o kryptovany archiv) a vidim obsah. Chci vykopirovat nejaky soubor ven a je po mne pozadovano heslo. Zadam heslo spatne a bud hned, nebo pozdeji vyskoci chyba crc atd. To je ok, ale pokud chci tedy soubor vykopirovat ven a zadat spravne heslo, musim archiv opustit a opet do nej vlezt, protoze jinak se stale dokola pouziva heslo co jsem zadal, cili to spatne.

V pripade ze zadam heslo spravne a kopiruju postupne vice souboru tak je to ok, protoze to nezdrzuje, ale pri chybe by bylo asi lepsi znovu vyhodit dialog na heslo a pak pokracovat jako ted.
Nejsem schopen tento problem zreprodukovat. Po chybne zadanem heslu jsem na nej znovu dotazan pri extrakci dalsihio souboru.
Post Reply