FTP client - automaticke zavirani po aktivaci

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
cincura.net

FTP client - automaticke zavirani po aktivaci

Post by cincura.net »

Ahoj,

je pekne, ze automaticke zavreni okna se deaktivuje pri nejake akci s oknem, ovsem on se ten checkbox odskrtne i pri pouhem preneseni okna z pozadi (treba kdyz ho mam castecne prekryte jinym oknem) na popredi. Myslim, ze toto neni ocekavane chovani. Rozhodne bych to ocekaval pri "opravdove" akci s oknem.

PS: Myslim, ze jeste v dobach, kdy FTP neumelo upload jsem to reportoval primo Petrovi, ale asi se to ztratilo z CVS (v buildu co mi posilal soukrome to myslim bylo, takze to nekde mozna mate).
Jiri {x2} Cincura
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Pri aktivaci okna pres Alt+TAB mi to nedela, pri aktivaci kliknutim na titulek okna mi to tez nedela, pri aktivaci kliknutim do plochy okna (mimo ovladaci prvky) mi to dela. Takze to opravim, pokud mas dalsi zpusob, jak aktivovat to okno s timhle nechtenym cistenim checkboxu, dej vedet.
cincura.net

Post by cincura.net »

Petr Solin wrote:pokud mas dalsi zpusob, jak aktivovat to okno s timhle nechtenym cistenim checkboxu, dej vedet.
Zatim o dalsim nevim. Kdybych neco nasel, opet samozrejme nazhavim drat.

Asi staci jen ignorovat WM_ACTIVATE pri WA_CLICKACTIVE, ne?
Jiri {x2} Cincura
Post Reply