bylo by možné v Salamandru nějak nastavit aby otevíral v panelu (a umožňoval zápis) souboru physics.rbz. Jde asi o archivní soubor (ze hry Richard Burns rally), který jde otevřít v archivačním programu (třeba v IZarcu). Je to možné nějak nastavit? Zvládá to 7-Zip? Vždy když chci přidat nějaké nové auto do hry, tak musím nainstalovat Total Comander, který to umí. V Izarcu se mi nedaří do tohoto souboru "přibalit" nové data. Poradí někdo?
práce se soubory xx.rbz
-
panacek
práce se soubory xx.rbz
Zdravím všechny,
bylo by možné v Salamandru nějak nastavit aby otevíral v panelu (a umožňoval zápis) souboru physics.rbz. Jde asi o archivní soubor (ze hry Richard Burns rally), který jde otevřít v archivačním programu (třeba v IZarcu). Je to možné nějak nastavit? Zvládá to 7-Zip? Vždy když chci přidat nějaké nové auto do hry, tak musím nainstalovat Total Comander, který to umí. V Izarcu se mi nedaří do tohoto souboru "přibalit" nové data. Poradí někdo?
-
Raptor
-
panacek
Takže to asi skutečně bude ZIP. Po nastavení ho již zobrazuje. Přesto, zapisovat do něj nejde. Takhle musím vytvářet úplně nové soubory a pořád je někde přesouvat.Raptor wrote:nepletu-li se, je to zip jen s jinou koncovkou - cili staci v konfiguraci AS nastavit tuto koncovku k zipu.
Jinak díky za radu.
-
Jan Rysavy
- ALTAP Staff

Pokud se jedná o klasický ZIP archiv, měl by do něj Salamander i zapisovat.
Přidal jste příponu RBZ do Options > Configuration > Archives Associations in Panels?
Měl byste rozšířit existující asociace ZIP pluginu, řekněme na ZIP;PK3;JAR;RBZ.
Proč se Vám do archivu nedaří zapisovat? Jaké chybové hlášky Salamander zobrazuje?
Přidal jste příponu RBZ do Options > Configuration > Archives Associations in Panels?
Měl byste rozšířit existující asociace ZIP pluginu, řekněme na ZIP;PK3;JAR;RBZ.
Proč se Vám do archivu nedaří zapisovat? Jaké chybové hlášky Salamander zobrazuje?
-
Jan Rysavy
- ALTAP Staff

-
panacek
Takže má cesta za poznánímJan Rysavy wrote:Tak nám alespoň napište, co jste dělal špatně, ať jsme chytřejší...panacek wrote:Omlouvám se za zbytečné posty. Už to funguje dobře...
Proč je to v TC defaultně nastavené nevím, ale těmito modifikacemi se zabývá hodně lidí. A lamy jako já nenapadne nic lepšího, než stáhnout TC a na jednu operaci ho nainstalovat. Teď už ne
- Attachments
-
- setup.jpg (167.72 KiB) Viewed 9836 times
-
Jan Rysavy
- ALTAP Staff