Nejsem si úplně jistý, jestli tento dotaz posílám do správně do Návrhů, ale nic lepšího mě nenapadlo.
Zajímalo by mě totiž, co znamená volba "Sent path directly to plugin" v např. kopírovacích dialozích Registry Editor pluginu. Kdyby tam bylo send, tak to snad i pochopím, ale takhle jsem zmatený. Jde o gramatickou chybu? Je to nějaká funkce, co neznám?
Prosím o podrobné vysvětlení této volby a připomínám, že se tento dialog nenachází v nápovědě. Předem děkuji za odpověď.
Sent path directly to plugin?
-
- ALTAP Staff
Je tam preklep, ma to byt skutecne Send. Tato volba je zde pro pripad, ze byste chtel pouzit jmeno obsahujici ':' (coz registry umoznuji). Bez teto volby by totiz probehlo standardni rozdeleni podle ':' na jmeno file-systemu a zbytek cesty.
Opravil jsem preklep a navic trochu zlidstil chybovou hlasku v pripade, ze zadate jine jmeno file-systemu nez "reg" (zobrazi se chyba, plugin umi pracovat jen se svymi cestami).
Opravil jsem preklep a navic trochu zlidstil chybovou hlasku v pripade, ze zadate jine jmeno file-systemu nez "reg" (zobrazi se chyba, plugin umi pracovat jen se svymi cestami).