rename v RC3 a chyba v uložených registrech RC2

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
esoforte

rename v RC3 a chyba v uložených registrech RC2

Post by esoforte »

Mám pár problémů. V SS RC2 se mi na začátku někdy objeví tabulka s chybou, která říká že záznamy v registrech jsou poškozené (dělá mi to jen na notebooku, na pc ne), projeví se to pokaždé když dám notebook vypnout a neukončím předtím ručně SS. (zkusím takhle vyvolat tu chybovou hlášku a poslat screen).

A nyní jsem si stáhl AS RC3 a dost mě zarazila jedna věc (pro mě podstatná) a to že když dám F2 na přejmenovat, mám označený jen název souboru ale ne koncovku, což je pro mě velmi nepraktické. Dá se to někde v nastavení přenastavit?? Díky.
P.S.: taky se mi nelíbí text Altap Salamander v tabulce About (RC3)...musím říct že v RC2 to bylo takové hežčí....
zarevak
Plugin Developer
Plugin Developer

Re: rename v RC3 a chyba v uložených registrech RC2

Post by zarevak »

esoforte wrote:Mám pár problémů.
Autoři Salamandera mají rádi každý problém ve svém vlastním vlákně :wink:
esoforte wrote:A nyní jsem si stáhl AS RC3 a dost mě zarazila jedna věc (pro mě podstatná) a to že když dám F2 na přejmenovat, mám označený jen název souboru ale ne koncovku, což je pro mě velmi nepraktické. Dá se to někde v nastavení přenastavit?? Díky.
Toto bylo změneno, protože většinou je potřeba jen změnit název souboru a mnoho lidí o tuto vlastnost žádalo (idea vychází z Windows Vista). Více o této záležitosti naleznete ve vlákně Quick Rename (F2) v RC3. Píšete, že je změna pro Vás nepraktická - můžete ve výše uvedeném vlákně popsat jak funkci F2 používáte?
esoforte wrote:P.S.: taky se mi nelíbí text Altap Salamander v tabulce About (RC3)...musím říct že v RC2 to bylo takové hežčí.. .[/vuote]Mám stejný názor 8)
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Přesně tak, děkujeme :)

Zamčeno
Locked