Kopirovani/Presun az po dokonceni predchozi operace

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Martin Pavlis

Kopirovani/Presun az po dokonceni predchozi operace

Post by Martin Pavlis »

>Dost casto vyuzivam toto funkci. Jsem liny to hledat :p a tak by me zajimalo, zdali na to existuje nejaka klavesova zkratka.
>TC na to ma F5/6 a potom F2. Tady jsem na to neprisel a musim vzdy (mysi) rozbalit menu a vybrat "Wait...".
>Neni nejaky rychlejsi postup?

Odpoved>Jedna z poslednich veci, co jsem dopsal do helpu verze RC3. Po F5 stisknete rovnou Alt+W (zobrazeni spodni casti dialogu se udela automaticky), pak uz staci Enter.

Navrh>Trosku slozity, ale i tak diky...
Nemohlo byt jako vychozi volba? A kdo chce, at si to vypne...
cincura.net

Re: Kopirovani/Presun az po dokonceni predchozi operace

Post by cincura.net »

Martin Pavlis wrote: Nemohlo byt jako vychozi volba? A kdo chce, at si to vypne...
A ma to nejaky logicky kontext? Prinese to treba nejake zlepseni? Stejne tak by nekdo mohl rici, ze kdo chce, at si to zapne.
Jiri {x2} Cincura
safr

Post by safr »

Ve většině případů využívám při kopírování či přesun vkládání do fronty. Osobně bych také uvítal toto nastavení jako defaultní. Následně to vše nechám na pozadí a dělám jinou práci.
Raptor

Post by Raptor »

No hlavne by bylo fajn, kdyby se vsechny cekajici operace radily do seznamu v 1 okne a neskladaly se za sebe jako okna, tak jak je to ted. Se seznamem se lepe pracuje, je prehlednejsi a bylo by vse na jednom miste. Viz. Total Commander
Post Reply