Schema postupu vývoje Servant Salamandera

Zde můžete volně diskutovat o programu Altap Salamander. Ptejte se, odpovídejte a vyjadřujte své názory. Prosíme, nevkládejte sem hlášení problémů či návrhy na nové funkce.
PepaR

Schema postupu vývoje Servant Salamandera

Post by PepaR »

Nemohla by byt nekde tabulka se zobrazenim prubehu a aktualniho stavu vyvoje Servant Salamandera, prosim?
PepaR
Miroslav Novosad

Post by Miroslav Novosad »

Hmm a k čemu by to bylo krom toho, že by to přidávalo autorům další práci?
Přimlouvám se vypustit co nejdříve finální verzi 2.5. Já osobně sice s RC problém nemám, ale vadí mi blbé kecy kritiků, že SS je pořád jen beta a že TC(příp. jiný správce) blablabla...
PepaR

Post by PepaR »

K čemu by ot bylo dobré? No byla by to konečná opověď na dotazy kdy, proč, jak... Jinak kritici SS mě nechávají klidnými, vžyť TC je jedna velká BETA akorát s eo tom nemluví :)
PepaR
David Grudnik

Post by David Grudnik »

PepaR wrote:No byla by to konečná opověď na dotazy kdy, proč, jak
No, odpověď by to byla, leč otázka zní, zda by se podle toho dalo řídit. Vzhledem k současnému vývoji, bych tomu nedával moc šancí. Pak by imho byly dotazy typu: je tam uvedeno to a to, ale dnes už je...
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Momentálně stále dokončujeme dokumentaci (FTP klient). Měli bychom to ukončit tento rok. Další krok bude její publikování na našich stránkách (snad do týdne práce). Zároveň budeme pokračovat na překladech.
Miroslav Novosad

Post by Miroslav Novosad »

PepaR wrote:Jinak kritici SS mě nechávají klidnými, vžyť TC je jedna velká BETA...
Mně kritici samozřejmě taky můžou..., ale všechny ty kecy jsou ke škodě SS, protože potenciální uživatelé na to slyší a taky o používání toho, či onoho programu často nerozhodují ti, kteří jsou patřičně v obraze :-(
Post Reply