ino wrote:
Skryte soubory lze zobrazit nastavenim ve vlastnostech ftp pluginu - tlacitko Advanced... - Command for listing: LIST -a
Tohle mi zcela jiste uz kdysi z Altapu poradili, ale nejak mi v Salamanderu prislusne nastaveni vypadlo a zapomnel jsem na nej, diky moc. Problem je nicmene v tom, ze kdyz je spojeni obzvlast spatne (coz se stava), takhle si soubor vylistuju a muzu ho smazat, ale pri dalsim pokusu o nahrani se skryty soubor vytvori znova a tak porad dokola, nez to nevydrzim a nahraju ho tam necim jinym nez Salamanderem (coz nastane po druhem pokusu).
RC2 pouzivam a takhle malo tlacitek v tomhle dialogu opravdu je.
Na jiny server pres FTP plugin nic nenahravam, musel bych si nekde kvuli tomu zridit ucet. Jeste na jeden dalsi server kopiruju soubory pres WinSCP, tam jsem se nikdy s nicim podobnym nesetkal. (Na problematickem serveru (FTP) je nejaky RedHat, na neproblematickem (WinSCP/SSH) OpenBSD.)
Na radkoveho FTP klienta ve Windows je v tomhle smyslu spoleh, stejne jako na radkoveho klienta z toho OpenBSD, nicmene (mlhave) tusim ze jsem se se stejnym problemem v minulosti setkaval pri pouzivani WS_FTP LE (kdyz jeste Salamander FTP plugin nemel).
Zrejme je to nejaka specialita na strane serveru, a vzhledem k tomu ze ten temporary soubor jde vzdycky bez problemu rucne smazat, z meho uzivatelskeho pohledu by bylo perfektni kdyby se v Salamanderovi dalo nastavit, aby v podobnem pripade soubor smazal automaticky a zkusil prenos znova, ve chvili kdy se pta uz ten soubor klidne smazat muze.
Obecne bych rekl ze je Salamander ponekud narocnejsi na odezvy vsech zucastnenych komponent, napriklad minuly vikend se mi (poprve) stalo, ze byl extremne pretizeny server a Salamanderem jsem na nej nejake soubory proste nedostal (vsech 61? opakovanych automatickych pokusu selhalo), pres radkoveho klienta jsem je bezprostredne pote nahral.