Plugin pro Mobile Device - Zobrazení velikosti místa

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
PepaR
Posts: 188
Joined: 09 Dec 2005, 18:48
Location: Brno, Czech Republic

Plugin pro Mobile Device - Zobrazení velikosti místa

Post by PepaR » 29 Aug 2006, 15:58

Nevímm zda je plugin ve vývoji, ale občas by mi pomohlo, kdyby korektně zobrazoval velikost zbývajícho místa na kartě nebo paměti v PDA...
PepaR

Juraj Rojko
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 3
Joined: 14 Dec 2005, 19:45
Location: Prague, Czech Republic

Re: Plugin pro Mobile Device - Zobrazení velikosti místa

Post by Juraj Rojko » 29 Aug 2006, 16:51

Nevím jestli se to dá nazvat vývojem, ale dělám co je v mých silách...

Problém se zobrazením volného místa na kartách je ten, že rozhraní které pro komunikaci s PDA používám (RAPI) nemá funkci kterou by to bylo možné zjistit. Pokud někdo ví jak na to, tak velmi rád tuto funkci zapracuji.

PepaR
Posts: 188
Joined: 09 Dec 2005, 18:48
Location: Brno, Czech Republic

Post by PepaR » 29 Aug 2006, 17:34

Děkuji za rychlou odpověď, moc velký znalec programování v PDA nejsem, takže s tím nemohu poradit. Ale přesto moc díky za vývoj i snahu...
PepaR

PepaR
Posts: 188
Joined: 09 Dec 2005, 18:48
Location: Brno, Czech Republic

Post by PepaR » 30 Aug 2006, 20:12

Tak jsme ptal na fóru zabývajícho se PDA a poradili následující:
Muzete napsat vlastni knihovnu, ktera zavola GetDiskFreeSpaceEx

Tuto knihovnu pres CeWriteFile zkopirujete na zarizeni. Sve metody z dll vyvolate pres CERapiInvoke.
PepaR

User avatar
Mem
Posts: 202
Joined: 08 Mar 2006, 15:07
Contact:

Post by Mem » 31 Aug 2006, 15:21

Také bych tu velikost na kartě uvítal (a víc lidí, kterým jsem SS doporučil i jako správce souborů pro PDA).

Teď jsem ale omylem přišel na jednu zvláštní feature pluginu mobile device (předpokládám, že se to muselo extra programovat, a proto je to skutečně feature a ne "feature" ;)), když spustím EXE soubor v panelu pluginu, tak se mi skutečně spustí na PDA, což jsem do této chvíle netušil, a přitom je to velice šikovné

User avatar
Datalog
Posts: 244
Joined: 10 Dec 2005, 11:21
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Post by Datalog » 31 Aug 2006, 17:40

Mem wrote:... když spustím EXE soubor v panelu pluginu, tak se mi skutečně spustí na PDA ...
:shock: No jo, opravdu. To je nádhera. Díky za tip, také jsem o tom nevěděl.

User avatar
Mem
Posts: 202
Joined: 08 Mar 2006, 15:07
Contact:

Post by Mem » 31 Aug 2006, 19:04

Datalog: Já to chtěl zkusit z toho důvodu, že ladím svojí aplikaci pro PPC napsanou v .NET Compact Framework, a takové exe umí běžet kromě PDA i na PC, tak jsem chtěl zkusit, zda to plugin stáhne do tempu na lokál a spustí (což by se mi taky hodilo)

PepaR
Posts: 188
Joined: 09 Dec 2005, 18:48
Location: Brno, Czech Republic

Post by PepaR » 31 Aug 2006, 19:28

Chlapi, tak teď jste mě dostali, to jsem vůbec netušil...

Díky
PepaR

Post Reply