Internal Viewer - Backspace

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
tominon

Internal Viewer - Backspace

Post by tominon »

Rad by som uvital podobne ako je tomu pri plugine PictView funkcnost klavesy Backspace - co znamena, ze ak si prehliadam viacero suborov v priecinku, pohybujem sa medzi nimi klavesou Space, no naspat sa nemam cim. Pri plugine PictView funguje aj klavesa Backspace, ktora ma narozdiel od Space posunie o jeden subor naspat.

Vdaka
tominon
Tomáš Rajnoha

Re: Internal Viewer - Backspace

Post by Tomáš Rajnoha »

tominon wrote:Rad by som uvital podobne ako je tomu pri plugine PictView funkcnost klavesy Backspace - co znamena, ze ak si prehliadam viacero suborov v priecinku, pohybujem sa medzi nimi klavesou Space, no naspat sa nemam cim. Pri plugine PictView funguje aj klavesa Backspace, ktora ma narozdiel od Space posunie o jeden subor naspat.

Vdaka
tominon
Dobře je to vyřešené v IrfanView, kde se na další obrázek (či video nebo text. soubor) skáče pomocí Page Down, zpátky pak pomocí Page Up. Šíleně jsem si na to zvykl...takhle by se to mohlo vyřešit :wink:
Mnoho úspěchů a hezký den přeje
Tomáš Rajnoha
jis

Post by jis »

tominon wrote:Rad by som uvital podobne ako je tomu pri plugine PictView funkcnost klavesy Backspace - co znamena, ze ak si prehliadam viacero suborov v priecinku, pohybujem sa medzi nimi klavesou Space, no naspat sa nemam cim.
Nazpět můžete přes Shift-Space.
Altap Salamander fan since 1998
tominon

Post by tominon »

jis wrote:
tominon wrote:Rad by som uvital podobne ako je tomu pri plugine PictView funkcnost klavesy Backspace - co znamena, ze ak si prehliadam viacero suborov v priecinku, pohybujem sa medzi nimi klavesou Space, no naspat sa nemam cim.
Nazpět můžete přes Shift-Space.
Myslim, ze ten Backspace je jednoduchsia volba. Taktiez pre uzivatela jednoduchsia, ako kebyze si ma pamatat skratky roznych funkcii v roznych pluginoch.
Takze SS by mal prihliadat na to, aby pokial je to mozne, boli podobne alebo rovnake funkcie zahrnute pod tou istou klavesovou skratkou, nehladiac pri tom, o ktory plugin ide.
Post Reply