Spýtať sa pred zmazaním súboru

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Vavrek

Spýtať sa pred zmazaním súboru

Post by Vavrek »

SS 2,5 RC1 sa mi podarilo nastaviť tak, že sa nepýta či to myslím vážne so zmazaním (prepísaním, presunutím) priečinka alebo zložky a rovno ho zmaže (prepíše, presunie). Prešiel som už asi 10x celú konfiguráciu, ale som to nedokázal nastaviť tak, aby sa to pýtalo pred zmazaním (prepísaním, presunutím). Dokonca aj v "Confirmation" mám všetky položky zafajknuté. Poradí niekto čo s tým??
Tomáš Rajnoha

Re: Spýtať sa pred zmazaním súboru

Post by Tomáš Rajnoha »

Vavrek wrote:SS 2,5 RC1 sa mi podarilo nastaviť tak, že sa nepýta či to myslím vážne so zmazaním (prepísaním, presunutím) priečinka alebo zložky a rovno ho zmaže (prepíše, presunie). Prešiel som už asi 10x celú konfiguráciu, ale som to nedokázal nastaviť tak, aby sa to pýtalo pred zmazaním (prepísaním, presunutím). Dokonca aj v "Confirmation" mám všetky položky zafajknuté. Poradí niekto čo s tým??
Řekl bych, že to by mělo jít nastavit někde v Ovládacích panelech....zkuste Možnosti složky
Mnoho úspěchů a hezký den přeje
Tomáš Rajnoha
cincura.net

Post by cincura.net »

Cetl si note1 u confirmations? Neni to tvuj problem?

BTW v nouzi muzes smazat konfiguraci salama a on nacte defaultni a pak udelas diff.
Jiri {x2} Cincura
Post Reply