Výběr disku v panelu - Mobile Device (zkratka)
Výběr disku v panelu - Mobile Device (zkratka)
Prosím prosím, smutně koukám, nešlo by pro položku Mobile Device v přepínání disků (Alt+F1, Alt+F2) dát také nějakou klávesu podobně jako je pro FTP Clienta /? Na PDA takhle přistupuju několikrát denně, takže by se mi to dost hodilo...
Re: Výběr disku v panelu - Mobile Device (zkratka)
Já to vidím na vlastní panel...(nejenom ftp)Mem wrote:Prosím prosím, smutně koukám, nešlo by pro položku Mobile Device v přepínání disků (Alt+F1, Alt+F2) dát také nějakou klávesu podobně jako je pro FTP Clienta /? Na PDA takhle přistupuju několikrát denně, takže by se mi to dost hodilo...
http://forum.altap.cz/viewtopic.php?p=1739#1739
Ja taky a proto to mam jako Ctrl+5 a jsem zcela spokojenMem wrote:Prosím prosím, smutně koukám, nešlo by pro položku Mobile Device v přepínání disků (Alt+F1, Alt+F2) dát také nějakou klávesu podobně jako je pro FTP Clienta /? Na PDA takhle přistupuju několikrát denně, takže by se mi to dost hodilo...

A sakra, proč mě to taky nenapadlo?filipes wrote:Ja taky a proto to mam jako Ctrl+5 a jsem zcela spokojen

*Smajlík bouchání hlavou do zdi*
Podobně jako Mema, mne také nenapadla taková skvělá vychytávka.filipes wrote: Ja taky a proto to mam jako Ctrl+5 a jsem zcela spokojen
A byl jsem z ní natolik hin, že jsem si na otestování dal hot-path také na cifru "5", přestože mám volné i 3 a 4 a přestože pětka pro mne nemá žádný symbolický význam. A zvyknul jsem si na zkratku natolik, že když jsem nyní chtěl udělat štábní kulturu a přečíslovat, tak nemohu - už mám v paměti zakousnuté Ctrl+5.

Tímto vysekávám osobě pod nickem filipes hlubokou poklonu, protože jsem jinak člověk veskrze konzervativní a takový kousek (naučení nového zvyku) se mi v Salamanderovi nestal už několik let.