Zdravim *,
kdyz kliknu na sipku (ta dolu) u tlacitka Pause, tak se rozbali to menu, ale zaroven se povede pauznuti. Je to ocekavane chovani?
Cekal bych, ze se rozbali menu a ja si vyberu, ze chci pauznout nebo omezit rychlost a teprve ted se to provede. Pripada mi to logictejsi.
Nehlede na to, ze kdyz rozbalim menu a pak dam limitovat rychlost, tak se vlastne (z meho pohledu jako side-effect) provede i pauznuti, ktere jsem vlastne nechtel.
Tlacitko Pauze v kopirovacim dialogu
-
Tlacitko Pauze v kopirovacim dialogu
Jiri {x2} Cincura
-
- ALTAP Staff
Pokud bychom operaci nechali běžet, vznikne problém s řešením chybových stavů. Potřebujeme otevírat modální hlášky k oknu operace. Znamenalo by to zavřít otevřené menu (případně dialog pro speed limit) pod rukou. Případně chybový stav odložit. Ani jedno řešení se nám nezamlouvalo, takže jsme situaci vyřešili takto.
-
Jo, to s tim dialogem pro rychlost je trochu nesikovne. Tohle je sice prudce nekonzistentni, ale zase je to prudce elegantni reseni.Jan Rysavy wrote:Pokud bychom operaci nechali běžet, vznikne problém s řešením chybových stavů. Potřebujeme otevírat modální hlášky k oknu operace. Znamenalo by to zavřít otevřené menu (případně dialog pro speed limit) pod rukou. Případně chybový stav odložit. Ani jedno řešení se nám nezamlouvalo, takže jsme situaci vyřešili takto.

Aspon vim, proc to tak je.

Jiri {x2} Cincura
-
Oteviram trochu starsi tema, ale mozna to bude podnetne.
Dneska jsem pracoval s jednim SW, ktery ma moznost podobne limitovat provadene operace, jako AS umi limitovat rychlost.
Chova se to tam tak, ze kdyz se rozbali menu, akce bezi dal, pokud vypadne dialog, menu se natvrdo zavre a je to. Pokud uz user vybere nejaky dialog, je operace pozastavena, aby se tam ty dialogy nepohadaly.
Myslim, ze tohle maji vyresene pekne a je to prirozenejsi nez to co je v AS. Co si o tom myslite?
Dneska jsem pracoval s jednim SW, ktery ma moznost podobne limitovat provadene operace, jako AS umi limitovat rychlost.
Chova se to tam tak, ze kdyz se rozbali menu, akce bezi dal, pokud vypadne dialog, menu se natvrdo zavre a je to. Pokud uz user vybere nejaky dialog, je operace pozastavena, aby se tam ty dialogy nepohadaly.
Myslim, ze tohle maji vyresene pekne a je to prirozenejsi nez to co je v AS. Co si o tom myslite?
Jiri {x2} Cincura
-
- ALTAP Staff
-