Dobrý den,
všiml jsem si, že mi nefunguje klávesová kombinace ALT+F5 pro pakování souborů. Hledal jsem to na foru, ale nic jsem o tom nenašel. Je ale možné, že jsem hledal špatně. Nevíte někdo, kde by mohla být chyba?
Martin
ALT+F5 pakování
-
-
- ALTAP Staff
Pravděpodobně jde o problém s ovladači grafické karty ATI nebo NVIDIA. V některých verzích mají tyto ovladače velice nepříjemnou vlastnost: zaregistrují si globální horké klávesy (například pro rychlou změnu grafických režimů). Ty potom samozřejmě nepropadnou do ostatních aplikací, které se spustí později.
Zkuste projít ovládací panely grafické karty a hledat volbu pro potlačení takové zkratky a dejte nám vědět.
Zkuste projít ovládací panely grafické karty a hledat volbu pro potlačení takové zkratky a dejte nám vědět.
-
-
- ALTAP Staff
-
-
- ALTAP Staff
Našel jsem dva dopisy od uživatelů Salamandera:
After deactivating the ATI Taskbar Application in Desktop Properties -> Advanced -> ATI Options -> Activate ATI Taskbar Application i had no more problems with the Alt-F5 Pack Hotkey.
I do not have ATI on mine. I have nView to control desktop. It set Alt-F5 to switch control. That explains everything. You are correct, after I disable this nView, salamander is ok. So this is not Salamander bug. I am sorry about fault bug report.