Default unpacker

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Raptor

Default unpacker

Post by Raptor »

Da se nejak predvolit, ktery unpacker se nabidne v combu Alt-F9, pokud neni soubor rozeznan dle prilohy? Pracuji dost napr. s daty her atd. kde soubory nemaji standardni koncovky a vim ze jsou to archivy. Chci na ne pouzivat UnRar, ale vzdy je predvoleny ZIP a je otrava hledat jiny plugin pokazde. Da se toto nejak ovlivnit?
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

To není problém, doplňte svou příponu k patřičnému archiveru v okně Options > Configuration > Archivers > Unpackers in Unpack Dialog Box.
Raptor

Post by Raptor »

Jan Rysavy wrote:To není problém, doplňte svou příponu k patřičnému archiveru v okně Options > Configuration > Archivers > Unpackers in Unpack Dialog Box.
Ano tak to zatim delam, ale jen v pripade ze delam s jednou koncovkou delsi dobu, ale chtel jsem rici, ze se nejedna o pokazde stejnou koncovku, obcas jsou to proste data (treba desitky souboru pakovane gzipem bez koncovky) a slo mi o to, zda jde proste udelat neco ve smyslu "Pokud neni koncovka znama/pirazena, nabidni mi unpacker XYZ"
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Aha, rozumím. V tomto případě se vybere poslední použitý a možnost zvolit konkrétní unpacker zatím neexistuje.
Raptor

Post by Raptor »

Jan Rysavy wrote:Aha, rozumím. V tomto případě se vybere poslední použitý a možnost zvolit konkrétní unpacker zatím neexistuje.
Chapu, cili uz jen dodatecny dotaz - posledni pouzity unpacker se uklada nekam (registry), nebo si to jen drzi instance po dobu behu programu a pak se zahazuje?
Post Reply