Zdravim *,
kdyz vyberu hromadu souboru a pouzuji nejaky user command, dostanu vyse uvedenou hlasku. Procpak tam toto omezeni je?
Zkousel jsem nyni dat do konzole cca 20 radku prikaz a nebyl s tim problem, takze maximalni delka prikazu pada (alepson na WinVista). Nebo je to snad kvuli zpetne kompatibilite s Win9x?
List of selected names too long - napady?
-
List of selected names too long - napady?
Jiri {x2} Cincura
-
- ALTAP Staff
Patral jsem po tech limitech pro prikazovou radku a nasel jsem ohledne toho hodne problemu na strane spoustenych softu (projevi se jejich chyby ohledne zpracovani prikazove radky). Takze to vypada, ze by se to muselo resit tak, ze by ta delka prikazove radky byla volitelna (nejlepe pro kazdy prikaz zvlast). Je to na to-do, ale nema to velkou prioritu (moc lidi o to nezada).
Aj na Win2000
Tak s týmto som bojoval vo Windows 2000. Myslel som si, že je to obmedzením dĺžky príkazového riadku na Command promt-e (cmd.exe) pretože som na vybraté súbory (označoval som krátke MSDOS názvy súborov, asi po 50 na jeden krát) "púšťal" konzolový program vytvorený v BorlandC++ 5.5 prekladači. Ale dalo sa to prežiť, po tom ako som si prečítal konečne návod na DOS-ovský príkaz FOR
.

-
Mne tuhle hlasku hodi ale salam. Pritom se evidentne dany prikaz na CMD vejde.Petr Solin wrote:Patral jsem po tech limitech pro prikazovou radku a nasel jsem ohledne toho hodne problemu na strane spoustenych softu (projevi se jejich chyby ohledne zpracovani prikazove radky). Takze to vypada, ze by se to muselo resit tak, ze by ta delka prikazove radky byla volitelna (nejlepe pro kazdy prikaz zvlast). Je to na to-do, ale nema to velkou prioritu (moc lidi o to nezada).
Mate tam nejake hard-coded omezeni?
Jiri {x2} Cincura
-
- ALTAP Staff
-
Tady je vysvetleno, jak vypada omezeni pro jednotliva volani. Mozna by nebylo spatne, aspon tek 8k povolit. S tim by zadny problem byt nemel.Petr Solin wrote:Je tam omezeni na 260 znaku. Pokud by radka vysla delsi, ohlasi se chyba.
Jiri {x2} Cincura