FTP: zalogovat se muzu, ale listovani adresaru nefunguje

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Guest

FTP: zalogovat se muzu, ale listovani adresaru nefunguje

Post by Guest »

Nejde mi korektne pouzit FTP client v Servant Salamanderovi 2.5 RC1. Po zalogovani na FTP server nelze nacist list souboru a adresaru.

Tento problem se mi projevuje u vsech pripojeni, pouzivam defaultni nastaveni (pres jineho FTP klienta se bez problemu priloguji). Problem se projevuje i v pripade, vypnu-li FireWall.

Prosim o radu, jak FTP clienta rozchodit.
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Zkuste v dialogu Connect to FTP Server > Advanced přepnout Use passive transfer mode (je-li zaply vypnout, je-li vyply zapnout).

Pokud to nepomuze, zkuste nastavit proxy server (firewall) v konfiguraci FTP (Options > Plugin Configuration > FTP Client, stranka Defaults, tlacitko Add nebo Edit) podle FTP klienta, ktery vam funguje a poslete mi emailem (petr.solin at altap.cz) kompletni log neuspesneho pripojeni ze Salamandera (menu Plugins > FTP Client > Show Logs, menu Log > Save All As).
iX

Post by iX »

:D :!:

Jde do FTP pluginu nejak natrvalo nacpat adresa, uzivatel. jmeno a/nebo heslo? Nebavi me to pokazde vypisovat znova... 8) 8)
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

iX wrote::D :!:

Jde do FTP pluginu nejak natrvalo nacpat adresa, uzivatel. jmeno a/nebo heslo? Nebavi me to pokazde vypisovat znova... 8) 8)
Založte prosím nové vlákno, viz pravidla tohoto fóra.
Post Reply