Chyba aplikace po kliknutí na "Hot Paths"

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

manison wrote:
zarevak wrote:Idea: Šlo by Shell Extension hostovat v oddělené aplikaci a se Salamanderem komunikovat nějakým bezpečným způsoběm?
Určitě by šlo, nic není nemožné :)
Navrhuji debatu na toto téma přesunout do nového vlákna, které jsem otevřel.
ufoun

Post by ufoun »

manison: Dik za radu s ti DrWatsonem - ted cekam na pad :-)

Jinak asi tyden byl klid od padu, ale tenhle vikend mi salamander spadl celkem 3x, ale nejak jsem se na stranky altapu nedostal...
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

ufoun wrote:Jinak asi tyden byl klid od padu, ale tenhle vikend mi salamander spadl celkem 3x, ale nejak jsem se na stranky altapu nedostal...
Máme problémy se serverem, napřed síťová karta, nyní zlobí nová paměť, o kterou jsme server rozšířili kvůli plánovanému spuštění WiKi. Omlouváme se za způsobené potíže.
ufoun

Post by ufoun »

Nic se nedeje...

Jinak na pad jsem moc dlouho cekat nemusel :-\, ale ta uprava registru nejak nepomohla, tak zase vylitl builder, ale o vikendu jsem tam hledal co vse tam je a nasel jsem tam i ten call stack a par dalsich veci..Snad to pomuze. Vikendove pady byly se stejnou chybou..
Attachments
call stack atp.
call stack atp.
as.PNG (109.34 KiB) Viewed 8168 times
event_log.rar
event log, a modules
(3.49 KiB) Downloaded 644 times
manison
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by manison »

Z těch logů není bohužel nic poznat. Mohl byste, prosím, zkusit vygenerovat dump přes Dr. Watsona?

:idea: Dr. Watsona lze aktivovat příkazem drwtsn32 -i. Zazálohujte si ale nejdřív větev registru HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug, abyste potom mohl obnovit nastavení svého debuggeru.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Rešení TortoiseSVN problému: http://forum.altap.cz/viewtopic.php?p=9887#9887
Post Reply