RC3 chyba při převodu nastavení z předchozí verze RC2

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
kutny

RC3 chyba při převodu nastavení z předchozí verze RC2

Post by kutny »

Zdravím, včera jsme si nainstaloval RC3. Salamander při spuštění automaticky zobrazil okno s převodem konfigurace. Zvolil jsem importovat smazat původní konfiguraci. Spustil se se vším mým starým nastavením. Když jsem ho ale pustil dneska, tak se zobrazila opět obrazovka s exportem konfigurace ze starých verzi, ale v seznam starých verzí byl prázdný. Salamander se otevřel a nastavení bylo v pr... :)

Kouknu do registrů a v HKCU->Software->Altap zbyly 3 adresáře (nebo jak se to v registrech jmenuje): Altap Salamander 2.5 RC3, Applications a Servant Salamander 2.5 RC2. Moje stará konfigurace je uložena v Altap Salamander 2.5 RC3, ale salamander načítů tu z Servant Salamander 2.5 RC2. Stejně tak když smažu celý adresář Altap, Salamader si při novém spuštění vytvoří nový ale s podadresářem staré verze Servant Salamander 2.5 RC2.

Nevím jestli je to bug, možná sem udělal něco špatně, ale převod konfigurace ze stařších verzí jsem dělal už několikrát a nic podobného se mi ještě nestalo. Díky
kutny

moje chyba, jak jinak ;)

Post by kutny »

Omlouvám se...byla to samozřejmě moje chyba. Při instalaci jsem si totiž nevšiml, že Salamander se instaluje do adresáře Altap Salamander místo starého Servant Salamander. No a moje ikonka na ploše odkazuje pořád do adresáře Servant Salamander, takže jsem měl na kompu vlastně 2 Salamadry. Ještě jednou sorry ;)
ino

Post by ino »

Mel jste zapnute Ukladani konfigurace pri ukonceni Salamandera?
Post Reply