Znak '!' v názve súboru HTML pri prezeraní cez F3

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
AD7

Znak '!' v názve súboru HTML pri prezeraní cez F3

Post by AD7 »

Ak mam na disku subor a.mht a pozriem cez F3, je to prakticky okamžite. Ak zmením názov na a!.mht tak čakám dlho.
jis

Post by jis »

BTW – Ten vykřičník může být kdekoliv v názvu. Určitě to nesouvisí se Salamandrem, to bude zase nějaká vypečená ochrana od Microsoftu proti nějaké bezpečnostní díře. Schválně si na takový soubor klikni. A mimochodem, jak dlouho čekáš, nekonečně?
Altap Salamander fan since 1998
k0nelupy

Post by k0nelupy »

Nic takoveho nepozoruji nebo nemam tak rychle reakce :-)
Pokud to zavisi na exploreru tak treba by slo nastavit jiny viewer na html ?

mam IE6 v WXP
Datalog

Post by Datalog »

Také nepozoruji žádné zpomalení.

Nemůže to být antivirem (já žádný nepoužívám). Třeba pravidlo ve stylu, že pro soubory obsahující určité znaky (vykřičník) při otevírání nejprve provede hloubkovou heuristickou analýzu celého souboru. Nebo něco podobného.
AD7

Testujem znovu a všetko v poriadku

Post by AD7 »

Otestoval som to znovu na subore (inom), ktory mam po ruke a všetko sa zda v poriadku. Práve sa chystám na dovolenku na 3 týždne takže pozriem to poriadne až sa vrátim.

K tomu čakaniu: neviem či nekonečne dlho :-), ale dlho.

Pouzivam WinXP SP2 všetky vydane updaty a IE7 cz a všetky vydane updaty. Bez antiviru na jedno PC a s AVG7.5free a AVAST4 na inom PC.

Zatiaľ nereagujte.

Ešte poznámka tie súbory som ukladal v Opera 8-9, používam aj beta verzie. Takže i tu to môže byť. Ten .mht formát ukladania stránok používam práve kvôli tomu aby som mal všetko pokope (HTML, CSS, JScript, obrázky, Flash animácie) - v jednom súbore.
k0nelupy

Post by k0nelupy »

spatne jsem to pochopil jedna se o soubory mht a ten se mi po 20 minutach jeste stale neotevrel
otestuji to trochu - jinak je to dle webu asi dost divnej format
jis

Post by jis »

A co Datalog, testoval jste opravdu *.MHT?
Altap Salamander fan since 1998
Datalog

Post by Datalog »

jis wrote:A co Datalog, testoval jste opravdu *.MHT?
Jj.
IE už moc nepoužívám, ale došlo mi o co asi jde. Takže jsem otevřel seznam.cz a v IE dal uložit jako a.mht. EDIT: uložit jako "a", typ "webový archiv... .mht"

Systém:
XP Pro CZ SP2 + všechny patches. IE6. IIS neinstalován (spíše nespuštěn).
Co by ještě mohlo hrát roli? Indexing service zakázán, WMDM PMSP nespuštěn. Kerio firewall (starši) aktivní (nehlásil žádné spojení ven ani dovnitř).
Ostatní rezidentní programy by už s tím neměly mít souvislost. Services, no to bych musel vypsat snad většinu, to se mi nechce.
Last edited by Datalog on 03 Apr 2007, 16:12, edited 1 time in total.
Datalog

Post by Datalog »

Ha. Něco jsem objevil.

Znovu jsem kontrolně uložil seznam.cz a ten mi teď požadoval nějaké externí spojení (asi javascriptem run-time generované reklamy, jinak by snad měl mít vše uloženo v .mht ne?)

Tak jsem pro jistotu uložil www.altap.cz a ... to MÁ s vykřičníkem problémy. A hned jsem si všimnul rozdílu u altap.cz - západoevropské jazyky (ISO) má s vykřičníkem problém, když dám uložit jako UTF-8, tak je vykřičník ok. Upozorňuji, že stále ukládám jako a.mht a až pak přejmenuji na a!.mht.

Z pohledu Salamandera je důležité, že (v mém případě) má problémy s otevřením i IE a to i když ten problematický a!.mht spustím z exploreru.

Mimochodem - mně se vykřičníková verze neotevře ani po minutě, déle jsem čekat nedokázal.
Post Reply