Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Zdravim,
zničehonic mi přestalo fungovat ftp. Zkopíruje mi to normálně, ale zkopírovaný soubor má na serveru velikost 0 bajtů. Děla to u všech typů souborů.
SS mam zatím v 30 denní trial verzi, tak se ptám jestli třeba ftp client má nějaké omezení, které způsobuje tento problém.
tak sem zkousel FileZillu a funguje to bez problémů. U SS se mi tento problém vyskytl už podruhé. V prvnim případě sem ho reinstaloval v domění že jsem někde něco špatně nastavil. Po nové instalaci problem zmizel, ale ted se objevil znovu, dokonce dřív než předtím. Tak nevím čím to může být.
Dobře, vyvolejte prosím v Salamanderu problém a pošlete logy (menu Plugins / FTP Client / Show Logs, menu Log / Save All) na email Petra Šolína (petr.solin zavinac altap.cz). Připojte prosím odkaz na toto vlákno. Děkujeme za pomoc!