FTP client kopírování

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
David

FTP client kopírování

Post by David »

Zdravim,
zničehonic mi přestalo fungovat ftp. Zkopíruje mi to normálně, ale zkopírovaný soubor má na serveru velikost 0 bajtů. Děla to u všech typů souborů.
SS mam zatím v 30 denní trial verzi, tak se ptám jestli třeba ftp client má nějaké omezení, které způsobuje tento problém.

Díky za odpověď
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Dobrý den, Salamander nemá žádná omezení po uplynutí testovací doby, pouze se připomíná úvodním okénkem.

Zkuste prosím jiný FTP client, chyba by mohla být na serveru nebo ve Vašem firewallu. Dejte nám vědět.
David

Post by David »

tak sem zkousel FileZillu a funguje to bez problémů. U SS se mi tento problém vyskytl už podruhé. V prvnim případě sem ho reinstaloval v domění že jsem někde něco špatně nastavil. Po nové instalaci problem zmizel, ale ted se objevil znovu, dokonce dřív než předtím. Tak nevím čím to může být.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Dobře, vyvolejte prosím v Salamanderu problém a pošlete logy (menu Plugins / FTP Client / Show Logs, menu Log / Save All) na email Petra Šolína (petr.solin zavinac altap.cz). Připojte prosím odkaz na toto vlákno. Děkujeme za pomoc!
Post Reply