User Menu Bar

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Jano

User Menu Bar

Post by Jano »

Pekny den prajem.

Ospravedlnujem sa, ak uz tento navrh na zlepsenie niekto zapisal, ale ... asi som hladal malo. :)

Kedze vo velkom pouzivam User Menu Bar, z dovodu nie len spustania aplikacii, ale aj na spustanie konkretnych suborov konkretnou aplikaciou (drag-and-drop) a obcas sa mi stane, ze namiesto spustenia aplikacie vlozim dany subor do User Menu Bar-u (ked pouzivam drag-and-drop), tak by som uvital, keby bolo mozne User Menu Bar "zamknut" tak, aby don uz nebolo mozne vkladat dalsie polozky.

Jano
ino

Re: User Menu Bar

Post by ino »

Jano wrote:...tak by som uvital, keby bolo mozne User Menu Bar "zamknut" tak, aby don uz nebolo mozne vkladat dalsie polozky.
Jano
User Menu Bar lze zamknout:
- kliknete druhym tlacitkem mysi primo na toolbar a zvolte moznost Lock the Toolbars
Jano

Lock Toolbars

Post by Jano »

Prikaz Lock Toolbars "zamkne" toolbar len tak, ze s nim nie je mozne hybat. No nezabrani tomu, aby aby nebolo mozne vkladat do toolbaru dalsie polozky... :(

Jano
ino

Re: Lock Toolbars

Post by ino »

Jano wrote:Prikaz Lock Toolbars "zamkne" toolbar len tak, ze s nim nie je mozne hybat. No nezabrani tomu, aby aby nebolo mozne vkladat do toolbaru dalsie polozky... :(

Jano
Pravda, to mi uniklo.

Mozna by stacilo pridat potvrzujici dialog pri umisteni nove polozky na listu => nemusely by se zamykat toolbary, takze budou stale pohyblive (sam pouzivam dvojklik na vyjeti a zajeti listy z kraje) a zaroven to bude prevence proti nechtenemu umisteni zastupce na User tool bar.
Post Reply