Zazipování souborů pomocí Komprimovat (Alt+F5) rozbíjí diakritiku v jejich názvech.
Open Salamander 5.0 Salamandrin 0.14
Komprimovat rozbíjí diakritiku
Re: Komprimovat rozbíjí diakritiku
Tak ještě na jednu divnost jsem narazil. Napadlo mě pro zazipování použít předchozí funkční Salamander. Zazipoval jsem to v něm, vidím to v něm v pořádku, ale v novém Salamanderu (5.0/0.14) to vidím rozbité. I když to nový (5.0/0.14) rozbalí, zůstane to rozbité.
Re: Komprimovat rozbíjí diakritiku
Tak ještě jedno zjištění.
Když to zabalím pomocí 7z (do zip archivu), tak to Salamander uvnitř archivu zobrazuje stále s rozbitou diakritikou. Nicméně když to pomocí 7z i rozbalím, tak je diakritika nepoškozená. Čili zabalit-rozbalit pomocí 7z s diakritikou nic neudělá (byť Salamander zobrazuje uvnitř archivu, že ano).
Když to zabalím zip pluginem Salamanderu, a následně rozbalím pomocí 7z, tak je diakritika rozbitá.
Když to zabalím pomocí 7z (do zip archivu), tak to Salamander uvnitř archivu zobrazuje stále s rozbitou diakritikou. Nicméně když to pomocí 7z i rozbalím, tak je diakritika nepoškozená. Čili zabalit-rozbalit pomocí 7z s diakritikou nic neudělá (byť Salamander zobrazuje uvnitř archivu, že ano).
Když to zabalím zip pluginem Salamanderu, a následně rozbalím pomocí 7z, tak je diakritika rozbitá.