RAR - nejde nastaviť ikonu softwaru RAR
RAR - nejde nastaviť ikonu softwaru RAR
Komprimačný software RAR má v sebe asociované ikony (tri knižky modra, červena a zelena nad sebou). SS mi však nechce túto asociovanú ikonu zobrazovať u súborov *.rar. Prečo, keď u ostatných softwarov ako Word, Excel, WinAMP .... zobrazuje SS ikonu asociovanú v software správne - u tohoto softwaru (a ešte aj ZIP) však nejde nastaviť. Zaujímavosťou je, že keď prepnem na FTP server, tak tam tie ikony sú správne (tri knižky modra, červena a zelena nad sebou), ale na mojom HDD nie.
Last edited by Vavrek on 26 Dec 2006, 11:50, edited 2 times in total.
It's not a bug, it's a feature
Všechny archivy, se kterými Salamander umí pracovat jako s adresáři, mají pro jejich jednodušší identifikaci jednotnou ikonku archivu
("umí" zde funguje pouze na základě přípony a nastavení asociace archiv pluginů v Salamanderu)
Jak tuto vlastnost vypnout netuším - ani v Helpu ani v Nastavení jsem nic nenašel.

Všechny archivy, se kterými Salamander umí pracovat jako s adresáři, mají pro jejich jednodušší identifikaci jednotnou ikonku archivu

Jak tuto vlastnost vypnout netuším - ani v Helpu ani v Nastavení jsem nic nenašel.
-
- ALTAP Staff
Pokud je v konfiguraci (Options > Configuration > Archives Association in Panels) přípona archivu (ZIP, RAR, ...) asociována s některým archivátorem (plugin nebo externí command line), budou v panelu soubory s touto příponou zobrazeny se Salamanderovskou ikonkou archivu. Signalizuje to, že za práci s archivem je zodpovědný Salamander.
Pokud chcete, aby se při poklepání (nebo Enter) na určitý typ archivů (ZIP, RAR, ...) raději spustil Váš externí archiver (WinRAR, WinZIP, ...), pouze na uvedené stránce v konfiguraci odstraňte danou asociaci. Salamander potom bude zobrazovat u takových archivů ikonku, na jakou jste zvyklí z Průzkumníka.
Salamander neumí pracovat s archivy v archivech (vnořené archivy) nebo archivy na FTP, WinSCP souborových systémech. Proto se tam zobrazují standardní "systémové" ikonky.
Pokud chcete, aby se při poklepání (nebo Enter) na určitý typ archivů (ZIP, RAR, ...) raději spustil Váš externí archiver (WinRAR, WinZIP, ...), pouze na uvedené stránce v konfiguraci odstraňte danou asociaci. Salamander potom bude zobrazovat u takových archivů ikonku, na jakou jste zvyklí z Průzkumníka.
Salamander neumí pracovat s archivy v archivech (vnořené archivy) nebo archivy na FTP, WinSCP souborových systémech. Proto se tam zobrazují standardní "systémové" ikonky.
Last edited by Jan Rysavy on 29 Dec 2006, 12:18, edited 1 time in total.
PERFEKTNÉ - To je ono
PERFEKTNÉ - To je ono. Už sa mi to začína páčiť. Bol to zatiaľ posledný problém, ktorý mi pri požívaní tak vynikajúceho softwaru ako je SS vadil. Ďakujem
Jen malá žádost: Můžete prosím příště pro doplnění dotazu vytvořit nový příspěvek?
Děkuji
Část o FTP jste přidal až po mé reakci a phpBB (software tohoto fóra) neoznačil příspěvek jako nepřečtený a já si tak nevšiml Vašeho uřesnění.
(případně dotaz na adminy: nevím, zda je to žádoucí, ale může phpBB změněné příspěvky znovu označit za nepřečtené?)
Děkuji

Část o FTP jste přidal až po mé reakci a phpBB (software tohoto fóra) neoznačil příspěvek jako nepřečtený a já si tak nevšiml Vašeho uřesnění.
(případně dotaz na adminy: nevím, zda je to žádoucí, ale může phpBB změněné příspěvky znovu označit za nepřečtené?)
-
- ALTAP Staff