FTP plugin akce po Cancel

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
ino

FTP plugin akce po Cancel

Post by ino »

Pri testovani prepisu existujiciho souboru pomoci ftp pluginu jsem narazil na "zvlastni" chovani.

Pokud pri dotazu co chci udelat se souborem (retry, resume...) zvolim Cancel, tak se operace nezrusi, protoze hlavni okno ftp stale ceka na uzivatele se statusem "Ask user...", operace má stále 0 % hotovo, title = (errors)...

Abych zavrel okno, tak musim dale zvolit tlacitko Skip, nebo znovu Cancel, kde na me jeste vybafne potvrzujici okno zda si jsem jisty.

Myslim, ze po prvnim stisknuti tlacitka Cancel by mel byt status 100 % (v pripade jedineho souboru), podobne jako po akci Skip, a tim padem bude title = (done)...

Doufam, ze jsem to popsal alespon trochu srozumitelne ;-)
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Rozumim jak to myslite, ale nemyslim si, ze by Cancel v dialogu resicim problem "prepis existujiciho souboru" mel zrusit celou operaci.

Doporucuji v tomto pripade proste pouzivat Skip. ;-)
ino

Post by ino »

Petr Solin wrote:Rozumim jak to myslite, ale nemyslim si, ze by Cancel v dialogu resicim problem "prepis existujiciho souboru" mel zrusit celou operaci.

Doporucuji v tomto pripade proste pouzivat Skip. ;-)
Rozumim, ale v tom pripade je to duplicitni tlacitko s jinym popisem. Popravde receno jsem ho pouzil poprve v ramci vyse zmineneho testovani ;-)
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Vyznam Cancel je: zavri dialog (nechci ted resit tenhle problem). Vyznam Skip je: resim tento problem tak, ze chci kopirovani tohoto souboru preskocit.
Post Reply